Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti a lánynak vagy a fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a lánynak vagy a fiúnak adnátok igazat ebben a vitában?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy írjátok le a nemeteket.

A lány elmeséli a fiúnak, hogy két évvel ezelőtt volt egy távkapcsolata. Egyszer kitalálták, hogy a lány barátnoje és fiúbaratja elmennek hárman moziba. A barátno később lemondta, ezért a lány engedélyt kért az exétől, hogy elmehet a fiúval kettesben. Az ex pedig igent mondott. Nem is volt baj ezzel, de mikor a fiú a lányt elkísérte a buszhoz, a srác hirtelen felugrott mellé, ami a lánynak tetszett, mivel a párja nem volt ilyen romantikus alkat. A srác bokolt neki, végül meg akarta csókolni. A lány erre hevesen tiltakozott, mondván ő hű a társához, tiszteli, szereti, habár kihangsulyozta, hogy nagyon imponalt neki az udvarlás, hogy olyat kapott, amit a párjatol nem.

A mostani barátja, akinek elmesélte ilyen véleményen van: nem kellett volna a lánynak élveznie a másik fiútól az udvarlást, még ilyen kérdésekben se kéne kifelé kacsingatnia, inkább azon kellett volna dolgoznia, hogy az exènél elérje, hogy ő törődjön így vele. Így már nem tud bízni a lányban, mert akár vele is megteheti.

A lány tiltakozik, hiszen ő minden problémat elmond a barátjának, és soha nem vetemedne megcsalásra, és inkább örülne, hogy visszautasitotta kísértést, hiszen 1200km távlatbol soha nem tudta volna meg az exe. Ő egyszerűen értekelte a romantikus gesztust, de nem adott többet magábol és ez biztató jel. Kinek van igaza?

2014. jan. 23. 01:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Meneküüüüüülj!

35/N

2014. jan. 23. 02:18
 22/26 anonim ***** válasza:
jajj itt mindenki kidobna egy ilyenert aztan minden 3. kerdes arrol szol ezen az oldalon h megcsaltak mit tegyek.egy megcsalast is meg megbocsajtanak egy csomoan hagyjuk mar h ha vki ilyen szituba lenne kidobna a szerelmet...Istenem...:D
2014. jan. 23. 02:24
 23/26 anonim ***** válasza:
ja 01:48 voltam
2014. jan. 23. 02:24
 24/26 anonim válasza:

Férfi létemre azt mondom, hogy elég nagy marha a gyerek, ha ilyenen fennakad. A lány részéről komoly őszinteség, hogy ilyen dolgot megoszt a fiúval, én is megosztottam volna szerintem, ebben semmi gáz nincs. Még egy megcsalásos dolgot sem biztos, hogy annyira kár elmondani, a félrelépéseknek/megcsalásoknak mindig oka van, az esetek nagyon alacsony százalékában következik be azért, "mert most nekem ehhez van kedvem, meg jó a buli". Általában boldogtalanság, kielégítetlen vágyak okozzák a félrelépéseket szerintem.

Bókot elfogadni nem bűn, ha mégis, akkor én egy romlott személy vagyok!!! ;)

2014. jan. 23. 03:48
 25/26 anonim ***** válasza:

1. Ha a lánynak van valakije, ne flörtöljön vagy udvaroljon. (De jelen esetben ez nem is történt meg.)

2. Minden ép lelki világú lánynak jólesik, ha kedvesek vele. A kedvességet pedig értelemszerű, hogy élvezi az ember.

3. Az, hogy egy fiú törődik a barátnőjével (még csak nem is egy szimpla alakuló kapcsolatával, hanem konkrétan a barátnőjével), az alapvető kellene, hogy legyen. Azt nem elérni meg kiharcolni kell, hanem egy alapvető dolog (lenne).

2014. jan. 23. 08:46
 26/26 anonim ***** válasza:

A lánynak van igaza.

24/F

Ja, és mi esne rosszul? Hogy a barátnőm visszautasított egy csókot, de jól esett, hogy bókoltak neki? :D Bocs, de a fiúd kissé dedós.

De mit mond, szerinte mit kellett volna tennie a lánynak? Lerugdosni a buszról a srácot és őrjöngeni? :D

2014. jan. 23. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!