Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a lánynak vagy a fiúnak adnátok igazat ebben a vitában?
Fontos, hogy írjátok le a nemeteket.
A lány elmeséli a fiúnak, hogy két évvel ezelőtt volt egy távkapcsolata. Egyszer kitalálták, hogy a lány barátnoje és fiúbaratja elmennek hárman moziba. A barátno később lemondta, ezért a lány engedélyt kért az exétől, hogy elmehet a fiúval kettesben. Az ex pedig igent mondott. Nem is volt baj ezzel, de mikor a fiú a lányt elkísérte a buszhoz, a srác hirtelen felugrott mellé, ami a lánynak tetszett, mivel a párja nem volt ilyen romantikus alkat. A srác bokolt neki, végül meg akarta csókolni. A lány erre hevesen tiltakozott, mondván ő hű a társához, tiszteli, szereti, habár kihangsulyozta, hogy nagyon imponalt neki az udvarlás, hogy olyat kapott, amit a párjatol nem.
A mostani barátja, akinek elmesélte ilyen véleményen van: nem kellett volna a lánynak élveznie a másik fiútól az udvarlást, még ilyen kérdésekben se kéne kifelé kacsingatnia, inkább azon kellett volna dolgoznia, hogy az exènél elérje, hogy ő törődjön így vele. Így már nem tud bízni a lányban, mert akár vele is megteheti.
A lány tiltakozik, hiszen ő minden problémat elmond a barátjának, és soha nem vetemedne megcsalásra, és inkább örülne, hogy visszautasitotta kísértést, hiszen 1200km távlatbol soha nem tudta volna meg az exe. Ő egyszerűen értekelte a romantikus gesztust, de nem adott többet magábol és ez biztató jel. Kinek van igaza?
Jó ég...
Mit számít ez a mostani kapcsolatukban, már nem azért?
És mi ez az álszent duma, hogy ez kifelé kacsintgatás, hisz nem is történt semmi... gondolom a srác egoját is legyezgetné, ha egy vonzó csaj bókolna neki.
Alapvetően nem érzem jogosnak, hogy bárki bárkinek az előző kapcsolatát bírálja, bár a lány részéről meg hülyeségnek tartom, hogy ezt elmesélte a mostani barátjának. Minek? Ez nem éppen jelentős dolog.
Igaza egyik félnek sincs igazán, egyszerűen értelmetlen ezen problémázni.
Ha pedig a srácot ez tényleg ennyire zavarja, hát szakítson.
22L
6 os vagyok XD
mondtam nem olvastam el
most mért kellet lepontozni?
már az őszinteség is bűn?
akkor mehetek holnap a pszihiáteremhez megint pedig most jöttem tőle :(
Azt én sem értem, miért kellett ilyen részletekbe menően elmondani egy jelentéktelennek tűnő kis sztorit...
A sráctól menekülnék, ha ilyen ősi piszlicsáré semmiken kiakad. A bókolás miért ne tetszhetne valakinek, az nem is flört annak a részéről, akinek bókolnak. Nincs ezzel semmi gond, teljesen normális, hogy az embernek tetszik, ha kedvesen bókolnak neki, főleg, ha a párja nem teszi.
Hogy egyeseknek mennyi bajuk van...
Érdekes lány. Én engedélyt se kértem volna, miért ne mehetnék el egy fiúval moziba?
N
De a barátod miért ilyen frusztrált ettől?
Ez egy új kapcsolat. Ha megbeszéltek mindent, és nyíltak vagytok, tudjátok melyikőtök mit vár a másiktól, akkor senki nem másoktól fogja begyűjteni ezeket az "élményeket".
Vagy ő úgy érzi, hogy nem ad meg neked mindent, amire vágysz? Szerintem ezt át kéne beszélnetek, mert valami belső elégedetlenségre tippelek a részéről, nem bízik magában...
Viszont bármi is van, egy bók akkor is jól esik mindenkinek, ezt kár ragozni, kétlem ,hogy neki nem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!