Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti a lánynak vagy a fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a lánynak vagy a fiúnak adnátok igazat ebben a vitában?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy írjátok le a nemeteket.

A lány elmeséli a fiúnak, hogy két évvel ezelőtt volt egy távkapcsolata. Egyszer kitalálták, hogy a lány barátnoje és fiúbaratja elmennek hárman moziba. A barátno később lemondta, ezért a lány engedélyt kért az exétől, hogy elmehet a fiúval kettesben. Az ex pedig igent mondott. Nem is volt baj ezzel, de mikor a fiú a lányt elkísérte a buszhoz, a srác hirtelen felugrott mellé, ami a lánynak tetszett, mivel a párja nem volt ilyen romantikus alkat. A srác bokolt neki, végül meg akarta csókolni. A lány erre hevesen tiltakozott, mondván ő hű a társához, tiszteli, szereti, habár kihangsulyozta, hogy nagyon imponalt neki az udvarlás, hogy olyat kapott, amit a párjatol nem.

A mostani barátja, akinek elmesélte ilyen véleményen van: nem kellett volna a lánynak élveznie a másik fiútól az udvarlást, még ilyen kérdésekben se kéne kifelé kacsingatnia, inkább azon kellett volna dolgoznia, hogy az exènél elérje, hogy ő törődjön így vele. Így már nem tud bízni a lányban, mert akár vele is megteheti.

A lány tiltakozik, hiszen ő minden problémat elmond a barátjának, és soha nem vetemedne megcsalásra, és inkább örülne, hogy visszautasitotta kísértést, hiszen 1200km távlatbol soha nem tudta volna meg az exe. Ő egyszerűen értekelte a romantikus gesztust, de nem adott többet magábol és ez biztató jel. Kinek van igaza?

2014. jan. 23. 01:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jó ég...

Mit számít ez a mostani kapcsolatukban, már nem azért?

És mi ez az álszent duma, hogy ez kifelé kacsintgatás, hisz nem is történt semmi... gondolom a srác egoját is legyezgetné, ha egy vonzó csaj bókolna neki.

Alapvetően nem érzem jogosnak, hogy bárki bárkinek az előző kapcsolatát bírálja, bár a lány részéről meg hülyeségnek tartom, hogy ezt elmesélte a mostani barátjának. Minek? Ez nem éppen jelentős dolog.

Igaza egyik félnek sincs igazán, egyszerűen értelmetlen ezen problémázni.

Ha pedig a srácot ez tényleg ennyire zavarja, hát szakítson.

22L

2014. jan. 23. 01:20
 12/26 Edmond Pihe válasza:
Őszintén szerintem ez patt helyzet. Ha tetszett neki az oké, de szerintem az embernek nem kell minden elmondani. A bizalom fontos, de még mindég ott van az hogy amit nem tud az nem fáj. Első sorban az embernek magában kell megbízni mivel (ha nem is tudatosan, de) az ember azt várja el a másiktól amit saját magából is kinéz, lehet ez pozitív és/vagy negatív. Szerintem ebben az esetben a lánynak inkább hallgatnia kellett volna mivel ha nem csinált semmi különlegeset csak tetszett neki a bók nagyobb baj nem történt azon kívül, hogy koptatta a nyelvét. A párok között első sorban fontos a kommunikáció. Ez érvényes mindennél!! Ha valami nem tetszik akkor meg lehet beszélni, és megtalálni az arany középutat. 20/F
2014. jan. 23. 01:22
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

6 os vagyok XD

mondtam nem olvastam el

most mért kellet lepontozni?

már az őszinteség is bűn?

akkor mehetek holnap a pszihiáteremhez megint pedig most jöttem tőle :(

2014. jan. 23. 01:24
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha nem olvasod el, ne válaszolj, nem túl bonyolult, majd a pszichológusod elmagyarázza :D
2014. jan. 23. 01:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Azt én sem értem, miért kellett ilyen részletekbe menően elmondani egy jelentéktelennek tűnő kis sztorit...

A sráctól menekülnék, ha ilyen ősi piszlicsáré semmiken kiakad. A bókolás miért ne tetszhetne valakinek, az nem is flört annak a részéről, akinek bókolnak. Nincs ezzel semmi gond, teljesen normális, hogy az embernek tetszik, ha kedvesen bókolnak neki, főleg, ha a párja nem teszi.

Hogy egyeseknek mennyi bajuk van...

Érdekes lány. Én engedélyt se kértem volna, miért ne mehetnék el egy fiúval moziba?

N

2014. jan. 23. 01:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönjuk az eddigi válaszokat, mindketten olvassuk a kérdést, de barátom szerint nem korrekten írtam, mert szubjektiv voltam. Most üzente nekem, hogy így írjam: van e olyan fiu akit nem zavarna e az ha a barátnöje azt mondja hogy vágyik vmire és neki nem számit, nem érdekli ha mástol kapja meg mint a fiutol
2014. jan. 23. 01:34
 17/26 anonim ***** válasza:

De a barátod miért ilyen frusztrált ettől?

Ez egy új kapcsolat. Ha megbeszéltek mindent, és nyíltak vagytok, tudjátok melyikőtök mit vár a másiktól, akkor senki nem másoktól fogja begyűjteni ezeket az "élményeket".

Vagy ő úgy érzi, hogy nem ad meg neked mindent, amire vágysz? Szerintem ezt át kéne beszélnetek, mert valami belső elégedetlenségre tippelek a részéről, nem bízik magában...

Viszont bármi is van, egy bók akkor is jól esik mindenkinek, ezt kár ragozni, kétlem ,hogy neki nem esne jól.

2014. jan. 23. 01:37
 18/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bízik magában. Sajnos sokszor bezárkózik, beszűkül a látóköre. Pedig én próbalom felvázolni a problémaimat, de ő ezt mindig támadáskent fogja fel, hogy nem elég jó, ami hülyeség. Ilyen szempontból nehéz irányitani.
2014. jan. 23. 01:42
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
en lany vagyok es lehet en vagyok furcsa gondolkodasu de ha nekem van 1szerelmem le se sz*rom mas bokjait...nem hisztiztem volna a fiu helyebe de persze hogy nem esett volna jol.
2014. jan. 23. 01:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Én már rég kidobtam volna az ilyen hisztis pasit...
2014. jan. 23. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!