Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Igy hogy bízzak benne? 17/l
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút , 1 hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolatunk az elejétől hát nem az igazi. Mert pl a volt bnője mindig téma. Eddig azok akik ismerik mindenki azt mondta hagyjam őt mert folyton csajozik. A volt bnőjéről pl több képe is van. De ő azt mondja hogy semmi köze a lànyhoz. Sőt volt aki azt mondta hogy csak lefektetni akar. Nem tudom mit hidjek meg mit csinàljak. Jol jönne 1-2 tanàcs.2014. jan. 23. 00:35
1/7 anonim válasza:
Dobd ki.
Ha teper érted és meggyőz arról, hogy szeret és te kellesz neki, akkor fogsz tudni hinni neki.
Ha nem, akkor tényleg csak könnyű prédának gondolt.
3/7 A kérdező kommentje:
De az jogos ha kiakadok arra hogy a volt bnőjéről van képe meg olyan ahol csókoloznak ugye? Már 2szer akartam szakítani de mindig elmondta hogy szeret és hogy nem akarja hogy vége legyen, persze hittem neki..de mindig kiderül róla valami..
2014. jan. 23. 00:49
4/7 anonim válasza:
Egy hónap alatt kétszer akartál szakítani, és amúgy is tré az egész.
Hát ez tényleg nagyszerű kapcsolat, érdemes küzdeni érte. XD
Lépj le, ha már az elején ennyi a gond. Az meg nem gáz, hogy vannak fényképei az exről. Ha szakítasz valakivel, akkor tűzbe szórsz mindent, a fényképektől kezdve a Valentin napi plüssmaciig? Nem hiszem.
5/7 anonim válasza:
amíg az exéről beszél addig érez is iránta ez ilyen egyszerű
mond meg neki hogy törölje ki azokat a képeket,meg az exét is mert gondolom az is ott van
vagy te töröld ki őt és cseréld egy jobbra
6/7 A kérdező kommentje:
Hàt amikor én szakítottam az exemmel én leszedtem a közös képeket a netről. Meg amugy is a volt bnőjét folyton r*b*nek hívja mert többször megcsalta.
2014. jan. 23. 01:02
7/7 Edmond Pihe válasza:
Minek tartod?? Inkább vegyél egy kutyát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!