Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Második randin szex. Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin szex. Vajon lesz folytatás? Vagy csak egy leszek a sok közül? 20/L

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk mind a ketten. Ő most végzős, már amikor megismertem tudtam, hogy nincs sok ideje. Suli, diploma, munka - személyi edző,... vagyis már ha csak belegondolunk egy igazi Adonisz. Minden csaj mesebeli álma Nah és én? Elsőéves egyetemista, kicsit sem menő, edzőteremről esetleg az újságban ha olvastam. +20 kg felesleggel. Kb. 1 hónapja véletlenül ismertem meg neten, mint kiderült ugyanarra az egyetemre járunk, s talizni akart velem. Az csak olyan reggel 9 órai 2 előadás közti tali volt. Séta, beszélgetés. Semmi több. Még egy puszi sem. Utána 3szor hívott randira, de egyszer sem értem rá. /nem voltam a városban, hazamentem, vizsgára kellett tanulnom,.../ Amikor én hívtam őt, akkor pedig ő koptatott le. De egyik este felhívott, hogy lenne e kedvem, kicsit kimenni. Na én pont akkor borozgattam lakótársammal, és egy üveg bor megtette a hatását, rögtön igent mondtam. Kimentünk. S hát ugyan mi lett a vége? Hát persze, hogy szex. Ez 3 napja történt. Azóta én hazajöttem /240km az egyetemtől/. S majd csak február végén megyek újra vissza. Beszélgetünk neten, ugyanúgy mint eddig. De az az este minta meg sem történt volna. Egy szóval sem hozza fel a témát, és ha én utaltam rá, akkor rögtön eltereli a szót teljesen más dologra. Pl.: zene, film... Miért? Sikerült teljesen megbolondítania. S most foggalmam sincs, mi legyen. Szeretném magam beleélni. De reálisan gondolkozva...... :/ Egyszer kedvesen viselkedik. Romantikusan, mint aki igenis meg akar kapni... de néha pedig olyan durván, mint akit kicsit sem érdeklek. Szerintetek van esély, hogy lesz folytatás, s komolyra forduljonak a dolgok?
2014. jan. 22. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szégyelli a dolgot.

Nem hiszem hogy barátnőként felvállalna. Különben meg lehetne vele beszélni azt ami történt, és nem terelne... ráadásul kezdeményezte volna hogy legyen köztetek több is...

2014. jan. 22. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem terelne ha.hú.de érdekelnéd kapcsolat szempontjából.
2014. jan. 22. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Senki sem rib**zott le téged.
2014. jan. 22. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, én voltam ilyen sráccal, aki szintén ez a minden nő álma (jól néz ki, bár ő inkább a stílusa miatt ilyen népszerű). Gyakorlatilag hónapokig próbálkozott, mire lett valami, az első csókunk könnyen jött egy buliban, de utána kicsit szórakoztam vele, ha elő akart volna hozakodni valami bókkal vagy vallomással, akkor még mielőtt kimondta volna, valami poénos dologgal eltereltem a témát, ilyenek. Pont ezért, mert nem akartam elsietni semmit.

Aztán mikor mégis lefeküdtünk (ez jó hosszú idő után volt), akkor gyakorlatilag könyörgött, hogy legyünk együtt. Sokáig erre se mondtam neki igent, mert nem voltam benne biztos, hogy mit is akar.

De kitartott sokáig, és sose adta fel, és mindig egyértelmű volt, hogy engem akar.

Szóval hidd el: ha egy ilyen pasi, aki bárkit megkaphat akar valakit, akkor nem fog gyáva nyusziként viselkedni és terelgetni meg hasonlók. Ha szeretne komolyabbat, annak lenne jele. Jelenleg nincs, a leírásod alapján. Ezt elrontottad.(Bár nem feltétlen, mert egyébként lehet, hogy ennyi se lett volna.)

2014. jan. 22. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

„Vajon milyen válaszokat is várhattam itt... Amúgy igen, van más tulajdonsága is, ami érdekel. Akkor nem beszélnék vele mindennap egy hónapja, ha nem érdekelne. S nem kell azért máris ler*b*nc*zni, merth így jött össze.”

megfigyeltem,h a könnyűvérű nőknek vannak ilyen tipikus mentegetőzős szövegeik. „így jött össze, de hát azt hittem..” blabla.

persze, más tulajdonságai:). pl? ez ilyen is tipikus női magyarázkodás, amikor vhogy csűrni-csavarni akarják, mintha nem tudnánk,h a külseje miatt feküdtél le vele rögtön. sajnálom, de tipikus nő vagy. ösztönösen vonz egy jóképű, magabiztos férfi, akiért mindenki odavan, és aki vszínűleg naiv módon próbáltál abban bízni,h majd ő..a te kedvedért talán megváltozik kicsit és lehorgonyoz melletted. ja igen, mellesleg szted melyik férfi tud komolyan venni és akar komoly kapcsolatot egy olyan nőtől, aki ilyen könnyen ágyba vihető? hát senki. azért az is most bebizonyosodott,h mennyire össze lehet zavarni a nem túl bonyolult nő agyat ezzel „néha kedves vagyok, néha nemtörődöm” viselkedéssel. vonzó, ha nem foglalkozik veled, mert ettől alárendelt érzed magad, őt meg férfiasnak, de azért néha kedves=apró csontokat dob, h szóba állj vele még:)…nők…

2014. jan. 22. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:

persze lehet általánosítani egyébként. Én 22 voltam amikor nősültem. De persze ez se elég komoly mi? csak mert ennyi idős voltam....wtf

egyébként pedig kérdező: lényegtelen mikor mennyi idő után adod oda magad. Pasifüggő ki hagy el ki nem.

A feleségemet is hagyta el 3. randis szex után pasi. Én meg nem hagytam el, pedig ugyan akkor volt szex. A 3. randin. Egyszerűen azért mert nem vagyok olyan és kész.

Kérdező:Ha a pasi akarna tőled bármit is akkor nem terelné a témát, hogy szexeltetek.

2014. jan. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!