Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin szex. Vajon lesz folytatás? Vagy csak egy leszek a sok közül? 20/L
Szégyelli a dolgot.
Nem hiszem hogy barátnőként felvállalna. Különben meg lehetne vele beszélni azt ami történt, és nem terelne... ráadásul kezdeményezte volna hogy legyen köztetek több is...
Figyelj, én voltam ilyen sráccal, aki szintén ez a minden nő álma (jól néz ki, bár ő inkább a stílusa miatt ilyen népszerű). Gyakorlatilag hónapokig próbálkozott, mire lett valami, az első csókunk könnyen jött egy buliban, de utána kicsit szórakoztam vele, ha elő akart volna hozakodni valami bókkal vagy vallomással, akkor még mielőtt kimondta volna, valami poénos dologgal eltereltem a témát, ilyenek. Pont ezért, mert nem akartam elsietni semmit.
Aztán mikor mégis lefeküdtünk (ez jó hosszú idő után volt), akkor gyakorlatilag könyörgött, hogy legyünk együtt. Sokáig erre se mondtam neki igent, mert nem voltam benne biztos, hogy mit is akar.
De kitartott sokáig, és sose adta fel, és mindig egyértelmű volt, hogy engem akar.
Szóval hidd el: ha egy ilyen pasi, aki bárkit megkaphat akar valakit, akkor nem fog gyáva nyusziként viselkedni és terelgetni meg hasonlók. Ha szeretne komolyabbat, annak lenne jele. Jelenleg nincs, a leírásod alapján. Ezt elrontottad.(Bár nem feltétlen, mert egyébként lehet, hogy ennyi se lett volna.)
„Vajon milyen válaszokat is várhattam itt... Amúgy igen, van más tulajdonsága is, ami érdekel. Akkor nem beszélnék vele mindennap egy hónapja, ha nem érdekelne. S nem kell azért máris ler*b*nc*zni, merth így jött össze.”
megfigyeltem,h a könnyűvérű nőknek vannak ilyen tipikus mentegetőzős szövegeik. „így jött össze, de hát azt hittem..” blabla.
persze, más tulajdonságai:). pl? ez ilyen is tipikus női magyarázkodás, amikor vhogy csűrni-csavarni akarják, mintha nem tudnánk,h a külseje miatt feküdtél le vele rögtön. sajnálom, de tipikus nő vagy. ösztönösen vonz egy jóképű, magabiztos férfi, akiért mindenki odavan, és aki vszínűleg naiv módon próbáltál abban bízni,h majd ő..a te kedvedért talán megváltozik kicsit és lehorgonyoz melletted. ja igen, mellesleg szted melyik férfi tud komolyan venni és akar komoly kapcsolatot egy olyan nőtől, aki ilyen könnyen ágyba vihető? hát senki. azért az is most bebizonyosodott,h mennyire össze lehet zavarni a nem túl bonyolult nő agyat ezzel „néha kedves vagyok, néha nemtörődöm” viselkedéssel. vonzó, ha nem foglalkozik veled, mert ettől alárendelt érzed magad, őt meg férfiasnak, de azért néha kedves=apró csontokat dob, h szóba állj vele még:)…nők…
persze lehet általánosítani egyébként. Én 22 voltam amikor nősültem. De persze ez se elég komoly mi? csak mert ennyi idős voltam....wtf
egyébként pedig kérdező: lényegtelen mikor mennyi idő után adod oda magad. Pasifüggő ki hagy el ki nem.
A feleségemet is hagyta el 3. randis szex után pasi. Én meg nem hagytam el, pedig ugyan akkor volt szex. A 3. randin. Egyszerűen azért mert nem vagyok olyan és kész.
Kérdező:Ha a pasi akarna tőled bármit is akkor nem terelné a témát, hogy szexeltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!