Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatás. Csak szex? Mit gondolsz a fiúról? És rólam?
Szóval,valaki több mint egy éve van együtt egy csajjal,akivel nem olyan felhőtlen a kapcsolat,mivel elég sok vita van.
A pasi elég "érdekes". Merthogy a csajjal tervezi az életét,el is jegyezné,folyton hívogatja,kérdezi merre van.
Eléggé korlátozni is akarja,hogy ide vagy oda nélküle ne menjen. A pasi folyton meglepi a csajt valami kis aprósággal,legyen az parfüm vagy akár csoki,szóval bármi.
Ugrik mindenért ha csaj éppen kitalál valamit.
Viszont a pasi nyávog,hogy a csajtól nem kap elég figyelmet. Mert,hogy ő (pasi kimutatja,hogy szereti a csajt,de a csaj nem).
Fiú a minap elmondta a lánynak,hogy soha nemlesz ilyen szerelmes mint most,és senki másba,csaj abba akibe most,vagyis belé.
Kérdem én,tényleg nem törődő a csaj,ha nem lóg folyton a pasi nyakán,nem puszilgatja állandóan?
A pasi szerelmes? Ebből nem jöhet le olyan,hogy csak a szexért van a csajjal?
Hívták a pasit buliba,de nem megy. Azért mert most épp "nincs pénze". Nem az volt az elsődleges,hogy a csaj azt kéri ne menjen.Persze beleszámít az is, ja és hogy nincs kedve.
Még annyit hozzátennék,hogy a szex-et csak náluk tudjuk beintézni. Szóval ha ott vagyok mint pl. tegnap,abban a 1,5-2 órában csak ágyban voltunk. Nekem ez olyan így,mintha oda csak azért mennék,tudom,hogy 1héten csak 1ilyen nap van és akkor is kevés idő. Van,amikor ott vagyok sokáig és akkor mást is csinálunk,de tegnapa ahogy hazajöttem,megint ezen agyaltam.
Szerintetek így sem csak a szexre megy? mit gondoltok a kapcsolatról?
Mint férfi mondom ha csak szexre kellenél neki akkor nem zavartatná magát azzal, hogy nem enged el buliba vagy, hogy ő nem megy sehova. És főleg nem halmozna el kis ajándékokkal se. Szerelmes beléd.
Attól, hogy csak náluk tudtok szexelni, ha elmész hozzá persze, hogy "letámad" hisz ott szabad.
Inkább vedd rá, hogy néha külön is eljárjatok ide-oda. Nem feltétlen buliba hanem akár sportolni. Ezért ilyen papucs, mert neki csak te vagy igazán fontos.
Te meg döntsd el szerintem mit akarsz mert nem éppen úgy jött le nekem ebből, hogy te annyira boldog lennél.
Lassan már pszichológusnak is elmehetnék olyan mélységekig nyúlok bele dolgokba :)
Szóval. Kedves kérdező - ebben az esetben egyértelmű dolgot nehezen lehet mondani. Mert elégé két esélyes az ok amiért így viselkedik.
De leginkább affelé hajlanék hogy ő nem szeret téged igazán. A viselkedése nem arra vall. Az hogy irányítani akar, betegesen féltékenykedik hogy nem mehetsz sehova, Ő inkább uralni akar téged, és az ajándékokat is azért veszi mert azt hiszi ezzel magánál tarthat. Ha te nem vagy boldog ne legyél mellette, mert rövid hozzá az élet.
Ugyanakkor van egy másik oldala is. Hogy szeret és tényleg azért veszi a dolgokat, és azért nem enged sehova mert annyira szeret, hogy rettenetesen féltékeny. De ha már több mint 1 éve megy akkor nemigen fog változni.
Szerintem TE nem vagy boldog.
Nem úgy jön le az írásodból. Te többre vágysz mint amit ez a pasi tud neked adni.
Neked kell mérlegelni mi lenne a jobb. Szerintem tenned kell a boldogságodért. Minden vég rossz, túl kell esni rajta.
Ha kívánod, részletesebben is kielemezhetem a dolgot, de ahhoz plussz infok kellenek :)
22F
Igen kedves 2.
Tudnál nekem segíteni?
Még Mielőtt tovább mennék a dolgokban 1 kérdés
Mint embert Őt szereted? Azt kell eldöntened magadban, hogy megéri e küzdeni érte. Igaz 22 vagyok de hihetetlen sok dolgot megtapasztaltam. És 1 valamire rájöttem.. Tartós, gyökeres változásra senki se képes.. Esetleg 1-2 ember de azokról is csak legendák és mítoszok vannak.
Szóval ha úgy érzed, van legalább 3 olyan dolog ami nem tetszik benne, és amit meg kellene benne változtatni, akkor sztem nem érdemes küzdeni. Persze ha ezt így elmondod neki, akkor ideiglenesen mindent megfog tenni hogy vele maradj, majd utána megint elkényelmesedik.
22F
Ezt máshol nem beszélhetnénk meg?
Túl bonyolult ahhoz.
2 megoldás van :)
1- Van egy csinos kis privát email gomb a jobb oldalon :)
2- MSN délután, és esti időszakban
Szerintem most első körben írj egy tartalmas emailt- nyugodtan öntsd ki, zúdítsd rám minden gondolatod :)
És a végére mellékelj egy msn címet :)
Köszönöm
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!