Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb fiu miert nem mondja ki a baratnojenek ha szereti, hogy "Szeretlek"?
Egyrészt, két hónap még nem olyan sok. Én se biztos, hogy ennyi idő alatt beletudnék valakibe úgy 100%-osan szeretni.. vagyis nem biztos, hogy szerelem. Lehet ez is az egyik ok, hogy nincs még szerelem! De ezt ne is várd el, annál jobb, egyszer mondja, de akkor komolyan! Az se lenne jobb, ha csak úgy mondogatná, de a fele se lenne igaz...
Másik variáció pedig, hogy neki ez nem olyan fontos. Sok pasi van, akinek vhogy ez sztem nem fontos. Nekem elutazott a barátom, és e-mailekbe sokszor nem írja ki, mikor pedig rákérdeztem, azt mondta, nem tesz semmit, hogy kiírja-e vagy sem, nem változtat. Szóval ha tudod, és érzed, hogy szeret, akkor csak várd ki! Mikor már tényleg dúl a szerelem, és stabil a kapcsolat, és még mindig nem hallod,.. akkor lehet baj. De addig nem :)
Lehet, hogy azért, mert általában a férfiak (a nőkhöz viszonyítva) nehezebben fejezik ki az érzelmeiket. Persze ezzel nem mindenki van így.
De lehet, hogy pont azért, mert nem akarja elkiabálni, és biztos akar benne lenni, hogy tényleg szeret. Magamról tudom, hogy amikor elkezdtem lányokkal járni, nagyon olcsó volt nálam ennek a szónak az árfolyama, könnyen és meggondolatlanul kimondtam, pedig nem is tudtam, hogy mit jelent.
Amikor megismerkedtem a feleségemmel, akkor meg alig akartam kimondani, pont azért, mert annyira fontos volt (ma is az :) ), és biztos akartam abban lenni, hogy amikor kimondom, tényleg úgy is gondolom.
A cselekedeteiből derül ki, hogy szeret-e. Abból, hogy láthatóan azt akarja-e, hogy boldog legyél.
Majd amikor biztos lesz teljesen az érzelmeiben,akkor úgyis fogja mondani.Ez nem jelenti azt,hogy nem szeret.Az én párom kb.másfél hónap után mondta elöszőr.Hidd el,hogy sokkal jobb az,ha akkor mondják,mikor valóban ugyis érzi,és nem csak úgy mondogatja minden érzelem nélkül.Annak nem is lenne értelme.
Adj még kis időt ennek és fogod tőle hallani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!