Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom még két év után is így rajong értem?
Figyelt kérdés
Persze virágot nem kapok és randizni sem visz, de több mint két év után is megpaskolja a fenekem (napi 100x), szagolgat, szimatolga, bugyurgat, tapizik és puszikákat kér. Akárhányszor elmondom neki, hogy az agyamra megy, nevetgél és megdícsér, hogy ma különösen szép vagyok, ezért nem tud ellenálni. Annyira idegesít. Sosem voltam bújos, nagyon nehezen viselem, hogy nem képes kilépni az aurámból...2014. jan. 22. 00:17
21/22 anonim válasza:
A férjem öt év után is ilyen. :D De engem nem idegesít, mert én is ilyen vagyok, úgyhogy emiatt nekünk tökmindegy is, hogy normálisak vagyunk, vagy nem. :D
22/22 anonim válasza:
A férjem is meg én is majd 4 év együttlét után is ilyenek vagyunk:) de mi alapból bújósak vagyunk, tehát mi ezt szeretjük:)
Eltérőek az igényeitek, ebből később még lehet gond. Téged idegesít, ő meg igényli. Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!