Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért titkolta ezt a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolta ezt a barátom? Egyre rosszabbul érzem magam amiatt amit most művel. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Még 2013 októberében jöttünk össze a barátommal, szeretjük egymást, boldogok vagyunk.

Érdekes módon nagyon hamar kiöntötte nekem a szívét, meg a bánatát, sajnos eléggé magányos volt, barátai alig voltak neki, ritkán mozdult ki.

A találkozásunk sem volt minden napi, én egy kisboltban dolgozom másodállásba, amolyan kisegítő vagyok igazából.

Aztán a barátom egyik nap betért oda, és elkezdtünk beszélgetni, mert senki sem várt a sorára, és elhívott egy találkozóra hogy jobban megismerhessen, először csak húztam a szám mert elég mackós a srác, nekem meg ezek nem nagyon jönnek be, de végül belementem, de olyan aranyos a barátom hogy szinte a második randinkon már beleszerettem teljesen.

Hamar összejöttünk, boldogok voltunk.

De sajnos nagyon sokáig nem beszélt nekem egy x időről ami az életében történt, és furcsálltam a dolgokat, hogy valamit titkol előlem.

A szülei sem meséltek nekem semmit hogy mi volt korábban kik voltak a barátnői, egy lányt mondtak nekem akivel járt és elég komoly volt a dolog de hogy miért váltak szét, azt már nem említették.

Egyik nap még december elején észrevettem a barátom pénztárcájába egy fényképet amin egy fiatal csinos lány volt, pontosabban a tabló képe volt.

Eleinte nem kérdeztem rá ki az a lány, de egyre jobban frusztrált a dolog, mert már egyre jobban gyanakodtam hogy van másik lány az ő életében amiről én nem tudok.

És a gyanúm az beigazolódott majdnem mert a szobájában is találtam tárgyakat amik szerelemre utalnak és rengeteg közös fotót amin azzal a lánnyal szerepelt. Persze ezeket csak kinyomtatva találtam, a gépén nem kutakodtam de nem találtam ott semmi, csak a mi közös fotóinkat.

Most karácsony után rákérdeztem a barátomra hogy ki is az a lány, és mesélt összevissza hogy csak egy ismerős, egy jó haver, de láttam rajta hogy hazudik nekem róla, és akkor határozottan rákérdeztem hogy "ő a másik barátnőd?" És hát elég ideges voltam, de akkor minden megváltozott!

Akkor észrevettem a barátomon hogy beremegett a hangja, és hihetetlen módon elvörösödött és elkezdett sírni! Akkor ki is szaladt a szobából zokogva, az anyja is látta az egészet és tőlem kérdezte hogy mi a baja. Akkor nagyjából elmondtam hogy találtam egy fotót egy lányról és kérdeztem tőle hogy ki is az a lány.

Akkor már az anyja is hirtelen elhallgatott és láttam rajta hogy szomorú, de elmondta hogy ő a barátom volt barátnője akit még mindig nagyon szeret.

Akkor én már teljesen elvesztettem a fonalat, de elmondta az anyja hogy a lány picivel több mint 1 éve halt meg, öngyilkos lett a szülei miatt.

Akkor már mindent megértettem, hirtelen én is megkönnyeztem a dolgot.

Aztán kimentem az udvarra a barátomhoz aki még mindig könnyezett és a hinta székben ült, leültem mellé és megöleltem, majd elmondtam hogy nem haragszom rá és bocsánatot is kértem tőle.

Elmondtam hogy tudom már ki az a lány és megértem hogy miért akadt ki amikor rákérdeztem a dologra.

Tudom hogy szereti a lányt még mindig, de tudom hogy már nem lehetnek együtt. Tudom hogy engem nagyon szeret ezt megértem hogy még mindig szereti a volt barátnőjét és hogy nagyon hiányzik neki.

2 napja voltunk kint a temetőben most volt 1 éve a lány temetése a barátom ott sírt a sírnál nagyon megsiratta a barátnőjét de én vigasztaltam őt.

Ez nagyon szomorú történet tudom, én is megkönnyeztem. Csak amióta megtudtam mi a helyzet azóta furcsább lett a barátom, lehangoltabb de boldog ha vele vagyok.

És egyszerűen semmit nem mesél a lányról, egyik nap megkértem hogy meséljen róla milyen volt ő, hogy én is megismerhessem, bele is kezdett de rögtön elsírta magát. Egyszerűen nem tud beszélni róla amit megértek.

Csak azt nem értem miért nem mondta el eddig nekem hogy miért van nála a fényképe, akkor még nem tudtam hogy mi a helyzet, én nem akartam így megbántani ezzel, de amikor durván rákérdeztem akkor teljesen összetört és n ezt szerettem volna elkerülni.

Ebbe csak az bánt hogy amikor megnyílt előttem ezt a részt kihagyta a történetéből, még akkor tudom hogy nem akart róla beszélni csak furcsállom a dolgot.

Tudta jól hogy előttem nincs mit titkolnia segítettem volna neki feldolgozni a dolgot ha szerette volna de így most még rosszabb szegénynek.

A másik legszomorúbb hogy pár napja együtt aludtunk és arra keltem hogy a barátom engem ölelget puszilgat és a halott barátnője nevét mondogatta. Ez picit bánt engem mintha nem is engem ölelt volna, de annyira megható ez a dolog.

Csak már nem tudom ezt hová tenni sajnos egyre jobban érzem azt hogy mintha én nem is lennék hanem a volt barátnője vagyok és hogy őt látja bennem egy más lány testében, pedig állítólag az anyja meg néhány barátja szerint nem hasonlítok rá.

Nem akarok vele szakítani mert tudom hogy azzal jól megbántanám, meg nagyon szeretem, csak egyre jobban érzem azt hogy ő nem engem szeret!

Mit csináljak most??? :(

Egy kétségbe esett 23 éves lány.

2014. jan. 20. 22:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nehéz helyzet, de nem hazudott neked, csak egyszerűen még nem heverte ki, de egész életében gyászolni fogja, ez viszont nem azt jelenti, h téged nem szeret... de nem is olyan régi ez a kapcsolat, h bármi komolyabb kialakuljon... adj időt magatoknak.
2014. jan. 20. 22:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

húú hát én csak az elejét meg a végét olvastam,de elég is volt ahhoz hogy tudjam a barátod nem normális,pszihológusra lenne szüksége,mert nem tudta feldolgozni a barátnője halálát és őt rád vetíti ki

ha ébren volt és úgy mondta a nevét neked akkor ez tuti,ha aludt és úgy akkor még elnézhető de az is gáz :/

ha máskor is mond olyan dolgokat,ami arra a lányra utal vagy mintha neki mondaná akkor tényleg baja van és hagyd el vagy pszihológushoz vidd el

2014. jan. 20. 22:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Arra sajnos én nem tudok mit tanácsolni, hogy mit csinálj. Próbáld meg elfogadni, nem fog elmúlni ez a dolog egyik napról a másikra...

Az pedig, hogy miért nem mesélt még róla neked? Talán mert tudta ő is, hogy jobb ha nem mesél, mert abból az lesz, ami végül történt is. Valószínű, hogy a fényképére sem tud már sírás nélkül ránézni.

Nehéz dolog ez, de rá kell hagyni. Viszont ha még sokáig történnek ilyen fura dolgok, akkor lehet, hogy számodra is jobb lenne továbbállni.

2014. jan. 20. 22:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szomorú történet a barátodról :(

Az a baj hogy valóban nem heverte ki a barátnője halálát és a legrosszabb az hogy én szerintem magába fojtotta a dolgokat.

Én is ismerek egy srácot akinek már lassan 3 éve hogy meghalt a barátnője ráadásul az első szerelme volt.

A srác akit én ismertem sokáig magába fojtotta a dolgot de egyszer csak kitörtek belőle az érzések. Nem jártunk együtt, csak haverok voltunk de valamiért mégis csak nekem nyílt meg igazán. És utána sokkal könnyebb volt neki. Az hogy egyik éjjel a halott barátnője nevét mondogatta az valóban már pszichológiai eset ha esetleg álmában csinálta ezt akkor valóban elnézhető mert ugye a tudat alattijában valószínű egy olyan részt álmodott meg a régi kapcsolatáról amikor még ő aludt mellette az ágyban!

Ez nagyon kényes téma, tudom. De talán egyszer próbáld rávezetni arra hogy meséljen róla, öntse ki a bánatát neked, akkor megfog könnyebbülni és ezáltal könnyen feldogozza a dolgokat és talán teljesen letudja zárni ezt hogy téged ne bántson meg vele és szép emlékként őrizze magában a lány emlékét.

Ehhez az kell hogy beszélni tudjon a lányról veled. Tehát öntse ki a szívét, lehet hogy ha rákérdezel sírni fog megint, lehet többször elfogja sírni magát és ha nem akar róla beszélni, ne erőltesd de emlékeztesd hogy így könnyebb lesz neki, és öleld bújj hozzá, figyelj rá, légy vele nagyon kedves. Ha tudja hogy te ott vagy vele és vigyázol rá, meg tényleg szereted előbb utóbb nagy nehezen lezárja ezt a múltat amennyire tudja és akkor megfog könnyebbülni.

A srác akiről meséltem ő is utána könnyebbült meg lelkileg és rá 2 hónappal később megismerte azt a lányt kivel most is együtt vannak és szeretik is egymást!

2014. jan. 20. 22:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a történteket. Szerintem nem kellett volna még kapcsolatot kezdenie, és ahogy írták orvosi segítségre lenne szüksége, mert még nem tudta elengedni a volt barátnőjét. Próbál új kapcsolatot kialakítani veled, de még korai ez számára, és nagyon úgy néz ki, hogy részben benned akarja őt viszont látni/érezni.

Én a helyedben megkérném, hogy kérjen orvosi segítséget. Ha szereted őt, és szeretnéd támogatni ebben, akkor legyél vele, de nagyon türelmesnek kell lenned.

Az orvos majd megmondja, hogy mit tegyetek, hogy hogyan jobb a barátodnak. Lehet, hogy azt javasolja, hogy egyelőre csak mint barát legyél mellette, de lehet mást mond. Mindenképpen segítségre szorul!

2014. jan. 20. 23:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy amíg a másik lányt nem tudja elengedni, addig nem tud téged szeretni. Ne haragudj, hogy ezt írom, de sajnos ez így van, jól érzed.
2014. jan. 20. 23:10
 7/19 anonim ***** válasza:
29%
Eszedbe ne jusson őt orvoshoz vinni, szerencsétlennek épp elég baj ez így is. Mit gondolsz, mit fog gondolni, ha azt mondod, hogy menjen orvoshoz emiatt? Könyörgöm, élete szerelme volt, ő volt a mindene, és elveszítette. A legfájóbb dolog, ami megtörténhet az életben. Teljesen természetes reakció az, amit rajta látsz. És soha nem is fogja őt elfeledni. Tény, hogy korán kezdett új kapcsolatba. Annyit tegyél, hogy légy mellette, ha sír, értesd meg vele, hogy nem megoldás az, ha magába fojtja, és nyugodtan megnyílhat előtted. Ha képtelen vagy elfogadni, hogy bizony előfordulhat, hogy az ő nevét mondja ki, akkor inkább hagyd el (igaz, ez egy újabb nyíl lesz a szívében, de akkor jobb lesz nélküled neki).
2014. jan. 20. 23:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ez valóban nagyon nehéz helyzet. Szerintem is adj időt magatoknak... és próbálj meg beszélni Vele erről. Ne erőltesd, de azért próbálkozz a témával. És mondd el, hogy hogy érzel... a párod, és bár ott van a volt barátnője, akkor is együtt vagytok, és ezt Ő akarta. Gondolom úgy érezte, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra.

Beszélj az édesanyjával is erről, ha jóba vagytok.

Ez az egész nem fog könnyen menni, és ha szereted, akkor megtudjátok oldani, de szerintem senki nem hibáztathatna, ha szakítanál vele. Viszont azt is tisztázd vele, hogy készen áll-e, Rátok. Nem kell elfelejteni, a volt barátnőjét... csak meg kell tanulnia a jövőben élni.

2014. jan. 20. 23:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

7. Talán azt gondolná a barátja, hogy törődik vele, és szeretne segíteni neki. Továbbra is javaslom a dokit!!!

S.O.S!

2014. jan. 20. 23:22
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem akarok belőle vitát, de én a hátam közepére kívánom azt, aki a bánatomban azt mondja, hogy menjek pszichológushoz. Olyan érzésem van tőle, hogy nem elég, hogy szomorú vagyok, de nem értik meg, és úgy kezelnek, mintha valami nem lennék normális.
2014. jan. 20. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!