Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért titkolta, hogy menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolta, hogy menyasszonya van? /többi lent/

Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel nagyon jól kijöttünk,mondta h jó lenne ha a bnője lennék.Aztán egyik este beszélgettünk és elmondta h egy lánnyal él aki a menyasszonya.Utána azt mondta,hogy félt nekem elmondani meg,hogy elhagyja őt.Most akkor....?
2012. szept. 19. 14:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
most akkor az van,hogy minden kapcsolatot szakítasz vele,és ha találkoztok 2 pofont levágsz neki hogy ilyet csinált
2012. szept. 19. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Csak meg akar dugni,ennyi.
2012. szept. 19. 14:12
 3/15 Golan Trevize ***** válasza:
100%
még ha nem is csak egy dugásra kellenél neki, akkor is gondolj bele: ha majd téged megun, veled is azt fogja csinálni, mint most a menyasszonyával.
2012. szept. 19. 14:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Most oszinten mit varsz olyan embertol, aki mar az elejen hazudik. Szakitas vele meg mielott megbannad az egeszet.
 5/15 A kérdező kommentje:
első: ez egy igen jó ötlet :)
 6/15 A kérdező kommentje:
Megszakítottam vele minden kapcsolatot.Legyen boldog a csajával.
2012. szept. 19. 14:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért titkolta, mert ha azzal nyit, hogy menyasszonya van, akkor te tuti nem fekszel le vele.
2012. szept. 19. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted, ha otthagytad. Görénység ezt tenni. Én is ismerek ilyet, mindig van állandó barátnője, lehet, hogy mostani már nála is lakik (hogy eljegyezte-e, nem hiszem), de semmi alkamat nem szalaszt el, ha adódik. Aki elég hülye hozzá, az lehet a 2. vagy 3. számú barátnője is, mert ügyesen keveri a szálakat.
2012. szept. 19. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. De az is lehet, hogy nem is igaz, csak valamiért így akart tőled megszabadulni, és nem volt elég becsületes hozzá,hogy ő szakítson. Akit én ismerek, az szerintem mindig kidobatja magát, mert az sokkal kényelmesebb, mint állni a szakítás következményeit.
2012. szept. 19. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

én elmondom neked,az lesz mint ami a filmekben van.

a kiscsávó biztos nem hazudott,tényleg együtt él a menyasszonyával,de rájött melletted hogy baklövés volt,mert te vagy neki a nagy ő,elhagyja a menyasszonyát,elköltözik tőle,aztán elvesz téged feleségül és boldogan éltek mig meg nem haltok!

2012. szept. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!