Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatom meg valakinek, hogy a menyasszonya fűvel fával megcsalja anélkül, hogy megbánanám?
Figyelt kérdés
A bátyám megkérte a barátnője kezét jó ötletnek tűnt mert már 6 éve jártak. Egy éve jegyesek és láttam, hogy a menyasszony több férfivel is megcsalta. Nem akarom a bátyám szívét összetörni, de megakarom neki mondani. Mit tegyek?2012. aug. 19. 12:37
1/6 Hole Hunter válasza:
A rossz hír hozója mindig hibás! Másfelől nem te bántod meg, hnem a párja...egyszerűen mondd meg neki. Ne csodálkozz, ha nem fog hinni neked...
2/6 anonim válasza:
Az igazsag az neha kegyetlen es faj, nincs ezen mit szepiteni, mondd meg neki es kesz. Ne szepits a dolgon
4/6 anonim válasza:
mond el neki a száraz tényeket, és legyél ott mellette, akivel megbeszélheti később, fájni fog neki, nem tudod ezt enyhíteni
5/6 anonim válasza:
Nem akarod osszetorni a batyjad szivet, ez rendben van. De azt elnezned, hogy egy ilyen csajt vesz felesegul? Hogy tonkreteszi az eletet, mert senkinek sincs batorsaga megmondani neki az igazat?
Tobb, mint valoszinu, hogy haragudni fog, de az igazsag meg mindig jobb. Egyebkent meg,, gondolj bele, te hogyan ereznel, ha evek utan kiderulne, hogy a pasid megcsalt, es a batyjad tudott rola, de nem mondta el. Nem hiszem, hogy orulnel neki.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, megmondtam neki szemtől szembe. Előszőr nem nagyon hitt nekem, de már felbontotta a jegyességet.
Tényleg köszönöm a segítséget!
2012. aug. 19. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!