Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolta, hogy menyasszonya van? /többi lent/
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel nagyon jól kijöttünk,mondta h jó lenne ha a bnője lennék.Aztán egyik este beszélgettünk és elmondta h egy lánnyal él aki a menyasszonya.Utána azt mondta,hogy félt nekem elmondani meg,hogy elhagyja őt.Most akkor....?2012. szept. 19. 14:10
11/15 anonim válasza:
Jol tetted, hogy volt gerinced kidobni, sokak benne maradtak volna...én is jàrtam igy, összejöttem egy magyar sràccal, kb 2 honap együttlét utàn felnéztem a fb-jàra, és làttam meg, hogy hàzas...Azonnal szakitottam vele (E-mail-ben...:)), és irtam az asszonyànak, hogy vigyàzzon ö is...
12/15 anonim válasza:
Szerinted miért titkolta? Vagy semmi eszed nins, hogy feltetted ezt a kérdést?
Ja az ilyen pasit hagyni kell a francba, mert ha a menyasszonyát megcsalná, akkor vagy nem is akarja elhagyni a menyasszonyát eleve, hanem ő csak így él (sok ilyen van), vagy ha összejön veled és otthagyja a csajt, akkor téged is ott fog egy jobbért pár év múlva.
De ne legyél naív, nem hiszem, hogy ott akarná hagyni a menyasszonyát, csak meg akart dugni valószínűleg. Ha te ezek tudatában belemész vele bármilyen kapcsolatba, akkor te is pont olyan alávaló vagy, mint ő. Egy párkapcsolatba két ember kell, nem három, te vagy itt a felesleges elem, ne legyenek illúzióid.
13/15 anonim válasza:
Nme olvastam a kommentedet. Jól tetted, hogy otthagytad!
14/15 anonim válasza:
Az ilyen jellemtelen embertől jobb mielőbb megszabadulni!Jól teszed,ha többé szóba sem állsz Vele,hiszen a végén úgyis te szívnád meg.Volt részem ilyesmiben,a végén én voltam a sz@r szemét...A srác nekem azt mondta,nagy dilemmában van,kit válasszon,a barátnőjének meg leírt valami szakadt rib@ncnak.Azóta is a srác a szent,én meg a keverőgép,aki szólt a csajnak,hogy vigyázzon.Persze nem jó szándékból tettem,hanem mert nyilván gonosz vagyok.Arról nem beszélve,hogy időközben beleszerettem a fiúba,persze ma már ez sem számít,én vagyok a könnyűvérű nőcske,ők meg élnek ,,boldogan". Vagy boldog tudatlanságban.
15/15 anonim válasza:
Utolso, azért nem àrtott volna azonnal kilépni, amint megtudtad, hogy mi a helyzet! Ez igy nem koser, nem csodàlom, ha leoltottak, màsok pàrkapcsolatokba nem szoktunk belekavarni. Gondolom, te se örülnél, ha valaki a pasiddal kavarna! Vagy igen?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!