Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom még két év után is így rajong értem?

Figyelt kérdés
Persze virágot nem kapok és randizni sem visz, de több mint két év után is megpaskolja a fenekem (napi 100x), szagolgat, szimatolga, bugyurgat, tapizik és puszikákat kér. Akárhányszor elmondom neki, hogy az agyamra megy, nevetgél és megdícsér, hogy ma különösen szép vagyok, ezért nem tud ellenálni. Annyira idegesít. Sosem voltam bújos, nagyon nehezen viselem, hogy nem képes kilépni az aurámból...
2014. jan. 22. 00:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

"szagolgat, szimatolga"

WTF

2014. jan. 22. 00:20
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

pedig ez olyan ari! :)

Igen normális.

3/22 anonim ***** válasza:
ha neked ennyire gond akkor passzold ide én szeretem a bújós pasikat :D
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Örülnél inkább...
2014. jan. 22. 00:24
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is örülhetsz.:) Sokan mit meg nem adnának...

Persze, ha nagyon nagyon túlzásba viszi se jó, nem tudom mennyire csinálja, de alapjába véve szerintem nincs gond vele.

2014. jan. 22. 00:26
 6/22 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ilyen válaszokat kapok :D Ő ezzel mind tisztában van, de inkább jól szórakozik a mérgelődésemen, minthogy abbahagyja. Amúgy tényleg aranyos, de napi 79 alkalommal már bosszantó, sajnálom. Olyankor sokkal inkább összhangban vagyunk, amikor beszélgetünk vagy lelkizünk.
2014. jan. 22. 00:27
 7/22 fahéjas Alien ***** válasza:
Engem is idegesítene, maximum elektronikus levelező rendszeren keresztül tartanám vele a kapcsolatot, ha nagyon fontos. Neki is jobb lenne, mert legalább tovább lépne.
2014. jan. 22. 00:27
 8/22 anonim ***** válasza:
Kevés ilyen van aki még 2év után is ennyire bújós stb..szerintem örülhetnél neki:) nem értem hogy tud ez zavarni:S:)
2014. jan. 22. 00:28
 9/22 A kérdező kommentje:
Ő is jól szórakozik a válaszokon :D Egyébként a kérdésem megfogalmazása volt a kevence. Higgyétek el, jó a kapcsolatunk, nagyon szeretem, de gyakra levakarhatatlan.
2014. jan. 22. 00:29
 10/22 A kérdező kommentje:
Ja amúgy ezen cselekvések közben még debil arcokat is vág :D
2014. jan. 22. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!