Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom még két év után is így rajong értem?

Figyelt kérdés
Persze virágot nem kapok és randizni sem visz, de több mint két év után is megpaskolja a fenekem (napi 100x), szagolgat, szimatolga, bugyurgat, tapizik és puszikákat kér. Akárhányszor elmondom neki, hogy az agyamra megy, nevetgél és megdícsér, hogy ma különösen szép vagyok, ezért nem tud ellenálni. Annyira idegesít. Sosem voltam bújos, nagyon nehezen viselem, hogy nem képes kilépni az aurámból...
2014. jan. 22. 00:17
1 2 3
 11/22 fahéjas Alien ***** válasza:
Félreolvastam, azt hittem a volt barátodról van szó és zaklat :D - lehet lefáradtam, bocsi :D Akkor teljesen normális :D
2014. jan. 22. 00:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor nem rakom ki :D Azt találtam ki, hogyha sokadszori figyelmeztetés után sem hagyja hogy a dolgom végezzem, leöntöm egy pohár vízzel. Tökre működik, ajánlom mindenkinek, akit tutujgat a barátja :D
2014. jan. 22. 00:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Mariann te vagy az? oO
2014. jan. 22. 00:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Ja, nem lehetsz ő...mi már 4 éve vagyunk együtt mindjárt.:D

Mondjuk én csak néha szoktam megszimatolni a nyakát, imádom az illatát...

2014. jan. 22. 00:44
 15/22 anonim ***** válasza:

láttam sok ilyen párt.

amikor ennyire mászott rájuk a pasi,a csajoknak szabályosan szenvedő fejük volt,a srácok meg olyanok voltak,mint a vihogó óvodások.

az első dominánsabb komolyabb manusszal aki képbe került leléptek ezek a lányok és dobták a palit.

és a vadászoknak is ez egy jó jelzőpont ha nyilvánosan megy ez,hogy rá lehet menni a nőre,ha nincs ott a pali,mert kapható,szabadulna.

2014. jan. 22. 00:48
 16/22 A kérdező kommentje:

Haha, tudod miért nem hagynám el? Őszintén szólva az még a kisebbik ok, hogy nagyon szeretem, az igazi magyarázatom az, hogy szuper biztonságban vagyok vele. Hihettlen jó jövő elé nézünk. Csakhát néha az agyamra megy.

Amúgy tényleg nem Marian vagyok, de megnyugtat, hogy a barátom nem egyedi eset :D

2014. jan. 22. 00:53
 17/22 anonim ***** válasza:
ez ki fog készíteni téged hosszútávon ha nem vesz vissza, még szakítóok is lehet.. engem is ezzel ki lehet kergetni a világból, meg is változtatta az érzéseim egy exnél
2014. jan. 22. 00:55
 18/22 anonim ***** válasza:

igen az egyik ismerősöm is hasonló okok miatt volt a sráccal.

emlékszem néztük,hogy mi a fenét keres ezzel a gyerekkel,korban és testileg is kb gyerek lehetett,szabályosan piros pacsizni akart a lánnyal,meg ölelgette,puszilgatta a lányt vihogva,aki meg vágta,hogy mekkora égő már ez mindenki előtt.

aztán kiderült a titok,mert miután végeztek a srác beült egy 25 millás bmw-be,a lány meg visszaállt a tejes pultba.

2014. jan. 22. 00:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Tehát inkább csak cukkol már?

A kisebbik ok,hogy szereted?

Oké,az szép.

2014. jan. 22. 01:00
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen, a kisebbiknek gondolom, hogy NAGYON szeretem. A másik meg a biztonság. Nekem ezek fonosak. Nem pénzes pasi amúgy, a jövőnket azért látom szépek, mert nagyon ambiciózus és sokszor kirángat a depimből. Sajnos én az "úszom az árral" típus vagyok. Ha belegodolok, eddig mindenki azt mondta, hogy mennyire öszeillünk. Ő egy kedves, játékos fiú én meg egy humoros szemétkedő.

Nem hiszem egyébként, hogy direkt cukkolna, az esetek többségében tényleg a saját szórakoztatására szagolgaja a hajam meg ilyenek. Hát perverz, ez van :D Amúgy érdekes, de szerintem életemben először segített a gyakori, mert minél többet gondolkozom ezen, annál pitibbnek érzem a dolgot. Hálám!

2014. jan. 22. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!