Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom még két év után is így rajong értem?
Ja, nem lehetsz ő...mi már 4 éve vagyunk együtt mindjárt.:D
Mondjuk én csak néha szoktam megszimatolni a nyakát, imádom az illatát...
láttam sok ilyen párt.
amikor ennyire mászott rájuk a pasi,a csajoknak szabályosan szenvedő fejük volt,a srácok meg olyanok voltak,mint a vihogó óvodások.
az első dominánsabb komolyabb manusszal aki képbe került leléptek ezek a lányok és dobták a palit.
és a vadászoknak is ez egy jó jelzőpont ha nyilvánosan megy ez,hogy rá lehet menni a nőre,ha nincs ott a pali,mert kapható,szabadulna.
Haha, tudod miért nem hagynám el? Őszintén szólva az még a kisebbik ok, hogy nagyon szeretem, az igazi magyarázatom az, hogy szuper biztonságban vagyok vele. Hihettlen jó jövő elé nézünk. Csakhát néha az agyamra megy.
Amúgy tényleg nem Marian vagyok, de megnyugtat, hogy a barátom nem egyedi eset :D
igen az egyik ismerősöm is hasonló okok miatt volt a sráccal.
emlékszem néztük,hogy mi a fenét keres ezzel a gyerekkel,korban és testileg is kb gyerek lehetett,szabályosan piros pacsizni akart a lánnyal,meg ölelgette,puszilgatta a lányt vihogva,aki meg vágta,hogy mekkora égő már ez mindenki előtt.
aztán kiderült a titok,mert miután végeztek a srác beült egy 25 millás bmw-be,a lány meg visszaállt a tejes pultba.
Tehát inkább csak cukkol már?
A kisebbik ok,hogy szereted?
Oké,az szép.
Igen, a kisebbiknek gondolom, hogy NAGYON szeretem. A másik meg a biztonság. Nekem ezek fonosak. Nem pénzes pasi amúgy, a jövőnket azért látom szépek, mert nagyon ambiciózus és sokszor kirángat a depimből. Sajnos én az "úszom az árral" típus vagyok. Ha belegodolok, eddig mindenki azt mondta, hogy mennyire öszeillünk. Ő egy kedves, játékos fiú én meg egy humoros szemétkedő.
Nem hiszem egyébként, hogy direkt cukkolna, az esetek többségében tényleg a saját szórakoztatására szagolgaja a hajam meg ilyenek. Hát perverz, ez van :D Amúgy érdekes, de szerintem életemben először segített a gyakori, mert minél többet gondolkozom ezen, annál pitibbnek érzem a dolgot. Hálám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!