Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy lany meg egy fiu kozott olyan baratsag h csak osszebujnak meg nagyon szeretik egymast de nincs szex?
Figyelt kérdés
Vagy ez elkepzelhetetlen mert hulyek lennenek nem szexelni?2014. jan. 20. 18:47
23/34 anonim válasza:
Igen, lány vagyok.
De jobban belegondolva, inkább mégsem szeretnék ilyet, mert rossz lenne úgy összebújni valakivel, hogy tudom, hogy nem szeret... akit meg én nem szeretek, azzal nem bújnék össze.
24/34 anonim válasza:
Ezt én is így gondolom, hogy csak azzal akit szeretek, és úgy is írtam ki a kérdést, hogy a 2 fél nagyon szereti egymást de nem járnak együtt csak barátok.
25/34 anonim válasza:
Persze,.nejem is van ilyen barátom
26/34 anonim válasza:
Fiu lany kozott van baratsag. Ferfi no kozott mar nincs
27/34 anonim válasza:
Vagy taszítana a csaj, és akkor nem bújnék össze vele, vagy meg akarnám dugni.
28/34 anonim válasza:
max akkor ha a fiúnak nagyon nem jön be a lány, rosszul néz ki
vagy fordítva
vagy mindkettő
de ha vonzónak találják egymást, akkor nem lehet egy ilyet fenntartani, úgyis szex lesz az összebújásból
29/34 anonim válasza:
Ilyen nincs.Vagy csak szenvedés a vége...
Fiù és lány között maximum haveri kapcsolat van!
Ha sokat,mélyen és őszintén beszélgetnek az egyik félnek mindig többet jelent majd előbb utòbb a másik.Vagy a dolog kölcsönös,akkor pedig dugás lesz a vége :D
30/34 anonim válasza:
Ilyen testi kontaktusnál minimum az egyik fél részéről adott a testi vonzalom a másik felé,tehát ebből óhatatlanul több lesz egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!