Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy lany meg egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy lany meg egy fiu kozott olyan baratsag h csak osszebujnak meg nagyon szeretik egymast de nincs szex?

Figyelt kérdés
Vagy ez elkepzelhetetlen mert hulyek lennenek nem szexelni?
2014. jan. 20. 18:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Na. Kepzeld el, en ugy gondoltam, hogy van ilyen. Nos, nincs ilyen. Kb par honapja tudom, erzem.
2014. jan. 20. 19:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Utolso: elmondod mi tortent? :s
2014. jan. 20. 19:58
 13/34 A kérdező kommentje:
Egyebkent en csak azert vagyok ilyen mert fontosabbak nekem az erzelmek mint a szex. Azt nem mondom h kesobb se lehet.
2014. jan. 20. 20:08
 14/34 anonim válasza:
100%
Lehet b*ssz*meg én pont egy ilyenben vagyok és rohadtul nem élvezem -.-"
2014. jan. 21. 01:56
 15/34 A kérdező kommentje:
Miert nem? Ott van veled, orulj neki ;)
2014. jan. 21. 13:22
 16/34 anonim ***** válasza:
Hát nem feltétlenül kel elején szex de ha ugy gondolod 1 enyhe barátság extrákal is csinálhatok
2014. jan. 21. 17:20
 17/34 anonim válasza:

Most már csak volt mert feladta a velem való barátságát egy csávóért akivel nem is szeretik egymást azt mondta hagyjam békén a f* sz*mba és így már nincs

Ő maga amúgy egy kis tetyemótya kiscsaj csak a nagykarú meg gazdag csávók kellenek neki

2014. jan. 30. 17:48
 18/34 A kérdező kommentje:

És mennyi ideig voltatok együtt?

Engem azért szoktak ott hagyni mert többet akarnak idővel én meg nem .. :S

De sokáig nem hagynak el mert azért viszem őket mindenhova bulizni meg nyaralni meg stb.

Amig nem unjuk meg egymást :D

De ilyenkor összebújás sincs, szóval mint 2 haver kb.

2014. jan. 30. 18:05
 19/34 anonim ***** válasza:

Hát előbb utóbb biztos szex lesz belőle. Csak van akinek ehhez sokkal több idő kell. Egyébként minél jobban el van húzva ( egy bizonyos határig persze ) annál mélyebb lesz a kapcsolat.

Nekem legalábbis nem volt még soha jó, amikor elsiettük a dolgot, és az összes komoly és jó kapcsolatom előtt fél évig ismerkedtünk kisebb nagyobb kihagyásokkal.

De én lány vagyok, az más.

Fiúkat leginkább b__inak nézik ezért. Meg ugye sérti a lány önbecsülését ha nem akarsz vele egyből lefeküdni, mert ugye nem azt szokták meg.

Biztos nehéz lehet neked így, azért próbálj meg nyitottabb lenni.

2014. febr. 15. 11:26
 20/34 anonim ***** válasza:
Persze. Bár vannak, akik ezt az aszexualitás egyik vállfajának mondják. Szerintem meg csak szimpla barátság. Már hallottam olyan hasonló nemű barátokról, akik kielégítették egymást, de utána ugyanannyira barátok voltak(és nem volt semelyikőjük meleg).
2014. márc. 1. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!