Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy lany meg egy fiu kozott olyan baratsag h csak osszebujnak meg nagyon szeretik egymast de nincs szex?
Most már csak volt mert feladta a velem való barátságát egy csávóért akivel nem is szeretik egymást azt mondta hagyjam békén a f* sz*mba és így már nincs
Ő maga amúgy egy kis tetyemótya kiscsaj csak a nagykarú meg gazdag csávók kellenek neki
És mennyi ideig voltatok együtt?
Engem azért szoktak ott hagyni mert többet akarnak idővel én meg nem .. :S
De sokáig nem hagynak el mert azért viszem őket mindenhova bulizni meg nyaralni meg stb.
Amig nem unjuk meg egymást :D
De ilyenkor összebújás sincs, szóval mint 2 haver kb.
Hát előbb utóbb biztos szex lesz belőle. Csak van akinek ehhez sokkal több idő kell. Egyébként minél jobban el van húzva ( egy bizonyos határig persze ) annál mélyebb lesz a kapcsolat.
Nekem legalábbis nem volt még soha jó, amikor elsiettük a dolgot, és az összes komoly és jó kapcsolatom előtt fél évig ismerkedtünk kisebb nagyobb kihagyásokkal.
De én lány vagyok, az más.
Fiúkat leginkább b__inak nézik ezért. Meg ugye sérti a lány önbecsülését ha nem akarsz vele egyből lefeküdni, mert ugye nem azt szokták meg.
Biztos nehéz lehet neked így, azért próbálj meg nyitottabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!