Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg ha valaki éretlen egy kapcsolatra?
Sok dolog miatt lehetne ezt mondani.
Ha többen is ezt mondják olyanok akik ismernek téged akkor igazuk lehet. Az okot is ők tudják, nem az ismeretlenek.
Mindenki éretlen egy kapcsolatra, az ember egész életében keresi a kapcsolatot. A kapcsolat az nem valami cél, hanem egy állandó kihívás, egy folytonos lehetőség, amivel vagy élsz, vagy nem.
Rendszerint ilyen marhaságokat akkor mondanak, amikor nem szimpatikus benned valami, és egy jól hangzó, de közben meglehetősen megalázó frázist akarnak ellőni.
Az exem pl éretlen volt normális kapcsolatra. 1 év alatt teljesen tönkrement a kapcsolatunk.
Eljegyzés után teljesen megváltozott. El kezdte mondani hogy nem állhatok szóba a fiú osztálytársaimmal. Ne mászkáljak el a barátnőimmel, csak ha ő engedélyezi:D
Teátrális féltékenységi jeleneteket rendezett a semmire..., és hisztizett ha nem az volt amit ő akart,és hasonló dolgok.
A végén megcsalt, megütött, és még ő volt felháborodva, hogy visszaütöttem és aztán szakítottam vele véglegesen.
Aki így viselkedik az szerintem nem normális, és nem való neki kapcsolat. Fel kell nőnie. Vagy meg kell gyógyulnia mert elmebeteg.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!