Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan emberek akik nem alkalmasak kapcsolatra, akiknek nem való egy kapcsolat?
1, Én is így gondolom!
2, Miért?
4, Ha ez igaz és nem csak viccelsz, akkor a fiúk/lányok jobban is járnak, ha te nem kezdesz kapcsolatba.
Nem értem amúgy, hogy ez hogy lehet, hiszen az ember társas lény.
Egy ideig én is azt gondoltam nem vagyok alkalmas kapcsolatra, de megtaláltam a hozzám való lányt és már nem így gondolom.
Szerintem olyan van aki konkrétan maga nem akar párkapcsolatot.
pl
A nővérem: 32 éves. Anyánkkal él. Soha nem jár el sehová, nincsenek barátai, soha nem volt párkapcsolata, nem akar férjhez menni, nem akar gyereket sem. Nem dolgozik. Otthon ül a 4 fal között és számítógépezik. Anyám is csak akkor látja, ha kidugja az orrát, hogy egyen valami kaját.
Mindig is ilyen volt. No meg a családtagjaival is elég furcsán viselkedik. vannak jobb napjai is. De ha olyan kedve van akkor pl minden ok nélkül bunkó, beszólogat. Képtelenség 2 mondatnál többet beszélgetni vele, mert mindig talál valami kifogást, hogy dolga van, és otthagy. Egy ideig próbáltam közelebb kerülni hozzá, de nem sikerült, és idővel belefáradtam a dologba.
Anyám szerint képtelen érzéseket kimutatni bárki irányába, ezért nem is maradna meg egy pasi sem mellette.
Az én férjemmel sem beszél túl sokat. Néha előfordult, mert van egy két tv műsor amit mindketten szeretnek. De többnyire, ha találkoznak csak köszönésig jutnak és ennyi. Lassan velem is erre szorítkozik csak a kommunikációja.
Meg amikor még én is velük laktam volt egy két fura dolga... pl ha anyuval tvt néztünk, és ő kidugta az orrát, és csók, vagy szexjelenet volt, akkor látványosan vissza is vonult a szobájába, és ilyenek...
Szerintem ő tipikusan olyan ember akinek csak akkor lesz párkapcsolata ha ő akar. Mert akkor tenne is érte. pl ismerkedne, kimozdulna...stb...de nem teszi.
27/N
Vannak. Nekem sajnos szomorú, de az anyukám ilyen. Összeférhetetlen, elviselhetetlen, mindenkinek az életét tönkreteszi. Nem is szereti senki, apukám csak azért nem dobja ki, mert akkor kb. éhen halna. Ugyanis nem csak párkapcsolatra, hanem mindenféle emberi kapcsolatra alkalmatlan, ezért egy munkahelyen se tud megmaradni, mindenhonnan néhány hónap után kirúgják.
Van, akinek egyáltalán nem való kapcsolat, mert ő maga nem alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!