Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan pár aki nem írja ki facebookon, hogy kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Párommal nekünk nincs ki írva, már beszéltük,h úgy mond nem ettől lesz tartós a kapcsolat. Csak néha így nézem, s szinte mindenki kiírja. Érdekelne, hogy nektek ki van-e írva.
Kort is kérek. :)
2014. jan. 20. 10:37
31/39 anonim válasza:
20-as vagyok: én is le lettem pontozva, de nem érdekel, saját kicsinyességükről árulkodik :) örülök, hogy többen egyetértettek velem.
32/39 anonim válasza:
mi fészbúkon se vagyunk fent :D
33/39 A kérdező kommentje:
17:53-asnak adok lassan igazat, nem akartam,h vita alakuljon ki köztetek. :/
2014. jan. 20. 18:32
34/39 anonim válasza:
na bamrg most nem mindegy hgy kivan irva vagy nem nekunk sincs kiirva es megse lesz vilagvege mindketonknek tobb szaz ismerozunk van es kozuluk oszinten tobb szazat szemelyesen nem ismerunk de azert van tobb szaz akit ismerunk es napi szinten jo par emberel beszelunk is nekem meg a fbre sajat kepem sincs kiteve csak a kedvenc focsicsapatomrol meg egy par a baratnomrol amibol mar adodik hgy foglalt vagyok es neki is ugyan igy van bar neki van magarol kepe meg par kozos kepunk amibl adodik hgy nem szabad
35/39 A kérdező kommentje:
Közös Képetek sincs kint?
2014. ápr. 27. 10:48
36/39 anonim válasza:
van, nem kell mindenkinek tudnia róla, 23L 40F
37/39 anonim válasza:
Engem a "párom" ismerősnek sem akar bejelölni, mert szerinte a volt felesége cirkuszolna. :(((((
38/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Azért az már nagyon nem jó, ha ennyire téma még a volt felesége.. :(
Próbáltad vele megbeszélni?
2014. dec. 18. 10:08
39/39 anonim válasza:
Igen, próbáltam, de hajthatatlan. Másodfokra készülnek, és állítólag attól fél, ha a felesége megtudja, van valakije, emiatt szemetebb lesz a tárgyaláson.
Én kezdem feladni, már annak is örülnék, ha az lenne a gondom, hogy csak azt nem írja ki, hogy kapcsolatban vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!