Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan pár aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan pár aki nem írja ki facebookon, hogy kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Párommal nekünk nincs ki írva, már beszéltük,h úgy mond nem ettől lesz tartós a kapcsolat. Csak néha így nézem, s szinte mindenki kiírja. Érdekelne, hogy nektek ki van-e írva.

Kort is kérek. :)

2014. jan. 20. 10:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátnőm szemében az, hogy nincs kiírva facebookra nagyobb bűn mintha a legjobb barátnőjével csaltam volna.
2014. jan. 20. 12:22
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok a 2 éve házas hozzászóló.

Nálam is volt olyan, hogy rám írtak ismerkedés céljából, ezért tettem ki nyilvánosra. Mert amúgy csak az ismerőseim látták.

A nevemből meg nem egyértelmű mert csak kötőjeles lettem.

Bennem olyan érzést kelt, annak akik ismerősök fbn,:de több hónapos kapcsolatról van szó, vagyis komolynak mondható, mégse van kirakva... mintha szégyellnék egymást.

Ez a magánügy és hasonló szöveg nekem furcsa, mert akkor ennyi erővel a család és az ismerősök mért tudják ha kapcsolatban van az ember? Akkor ők se tudjanak róla, mert magánügy nem?

2014. jan. 20. 12:43
 13/39 anonim ***** válasza:
#11: Már értem, miért "volt" barátnőd :D
2014. jan. 20. 12:58
 14/39 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy nekünk sincs kirakva, de amúgy sincs sok ismerősünk facebookon, de mi nem ott éljük az életünk, mint a legtöbb ember.

23L 22F

2014. jan. 20. 13:00
 15/39 anonim ***** válasza:
91%
Ja és 12-es hülyeséget írsz. Attól, hogy valaki nem rakja ki, hogy kapcsolatban van, miért szégyellné? Elég gáz, ha már manapság az a mérvadó egy párkapcsolatban, hogy ki mennyire szereti a párját, hogy ki van-e rakva facebookra...
2014. jan. 20. 13:04
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

nem tudom, mit kell titkolózni. az, hogy kiírják, még nem jelenti azt, hogy fb-n élik az életüket. ez ugyanolyan adat, mint a munkahely vagy a lakhely. azontúl, ha valaki kifejezetten azzal a céllal böngészi az adatlapodat, hogy foglalt vagy-e (pl. egy munkatárs, aki élőben nem meri megkérdezni, hanem megnézi ott), abban az esetben is jobb az egyértelműség. Szerintem akik hosszabb távon együtt vannak, de nem írják ki, azoknak nincs ki mind a négy kereke.

24/l, 28/f

2014. jan. 20. 13:05
 17/39 anonim ***** válasza:
93%

"Szerintem akik hosszabb távon együtt vannak, de nem írják ki, azoknak nincs ki mind a négy kereke."

Komolyan ennyi hülye ember van??:D Már bocs.

Képzeld, nekem csakis kizárólag az ismerőseim láthatják az adataim, és be van állítva, hogy max ismerősök ismerősei tudjanak bejelölni, illetve levelet írni, és nincs olyan ismerősöm, aki ne tudná, hogy kapcsolatban vagyok (és képzeld, bármily meglepő nem facebookról tudják) szóval ezzel oldom meg, hogy ne írogassanak idegenek ismerkedési szándékkal. Ja és én soha nem szoktam kiposztolgatni semmit az üzenőfalra, csakis kizárólag azért vagyok regisztrálva facebookra, hogy a közelebbi ismerőseimmel tudjam tartani a kapcsolatot.

Akinek komolyan a facebook a mérvadó egy párkapcsolatban, annak valami gondok vannak a fejében.

2014. jan. 20. 13:12
 18/39 anonim ***** válasza:
85%

Nem azt mondtam hogy 100% szégyelli 15, hanem azt hogy számomra olyan mintha szégyellné...

De ha nem tudsz olvasni akkor mit kötözködsz?

Számomra egyszerűen furcsa ha valakik komoly kapcsolatban vannak és nem rakják ki. Ettől még nincs semmi bajom.

Meg ha pl annyira magánügy akkor miért tudja mégis a család meg az ismerősök a kapcsolat létezését? Csak úgy kérdem.

És mint írtam, nekem is megvolt az okom rá miért raktam ki. Annyira meg nem vagyok kocka, hogy tudjam hogy kell átállítgatni ilyenre meg olyanra, ki írhat ki nem. Mert ilyen szinten nem is érdekel a dolog...kirakom hogy házas vagytok, és hagyjanak békén a társkereséseikkel. Ennyi.

2014. jan. 20. 13:23
 19/39 anonim ***** válasza:

18. Ehhez nem kell semmi kockaság. Jobb fölső sarok, adatvédelmi beállítások, még egy tízéves is megtalálja.

Ha nem ez lenne a legegyszerűbb ingyenes módszer arra, hogy tartsam a kapcsolatot az ismerőseimmel, fent sem lennék facebookon. Akkor már nem is léteznék az emberiség szemében?:/ Vagy ha valaki fent van, akkor már minden személyes adatát ki kell teregesse a nagyközönség elé, különben titkolózik?

Minden esetre néha jót mosolygok, miken tudnak manapság az emberek problémázni.

2014. jan. 20. 13:27
 20/39 anonim ***** válasza:
39%
ez meg hülye duma, hogy "csak azért vagyok fent, hogy tartsam a kapcsolatot az ismerőseimmel", meg ne sajnáljalak titeket, hogy erre vagytok kényszerülve. nem muszáj fent lenni, keress más módot. e-mail, személyes talik, pont. azon meg mi a személyes kiteregetés, hogy kapcsolatban vagy? ennyi erővel ha majd házas leszel, ne húzd fel a gyűrűt az ujjadra, mert "kinek mi köze hozzá, hogy házas vagy." én nem azon vagyok fennakadva, hogy jajmár, kötelező kiírni, azon röhögök, hogy a ló túloldalára esnek át, és túllihegik ezt a családi állapot-kiírást. miért olyan nagy dolog kiírni, ha kapcsolatban van valaki...
2014. jan. 20. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!