Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ha kapcsolatban van a lány, de nincs ki irva kivel akkor jár valakivel, vagy nem?
Figyelt kérdés
facebookon hol találom meg,ahol megtom keresni a közeli lányokat?2012. nov. 17. 20:42
2/9 anonim válasza:
oh istenem.
Na ezért utálom az fb-t!
3/9 anonim válasza:
Hát a facebookon acsaládi állapottal kapcsban ez a véleményem:
-ha nem ír ki semmit - egy értelmes ember, nem köti mások orrára a magánéletét.
-ha kiírja h kapcsiban és azt is h kivel, hát valszeg akkor már együtt is vannak, legyenek boldogok egymással, kit érdekel
-ha azt írja ki,h "bonyolult", vagy "nyitott kapcsolatban", "egyedülálló"...stb- ez azt jelenti h nem lehet meghatározni, valszeg egy ribi.
- az egyetlen fix pont amit a kérdésben is föltettél, ha kiírja h kapcsolatban, de azt nem h kivel, na akkor 90% h igazából nincs senkije, nálam ez azt jelenti h szingli. A
facebookon szinte minden logikátlanul van, ezért tűnhet a logikátlannak értelmezés;)
4/9 anonim válasza:
nekem is csak annyi van kiírva hogy kapcsolatban és tényleg abban is vagyok szóval nem mindenki hazudik 18L
5/9 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki kiírja, hogy kapcsolatban xy-nal, de kb. minden héten más van odaírva neki, és a csajok legalább 200-300 km-re laknak tőle, sosem találkoztak, de szeretik egymást, küldik a szíveket. Szóval meg kell nézni, hogy kivel van az illető kapcsolatban, mert lehet, hogy kamu az egész.
6/9 anonim válasza:
Nekem sincs kiírva hogy kivel vagyok kapcsolatban, mert a párom nincs regisztrálva az oldalon, pedig 10 éve együtt vagyunk. Sógornőmnél ugyanez a helyzet.
7/9 anonim válasza:
Én kiírtam hogy kapcsolatban és így is van, de nem akarom hogy az összes évfolyamtársam nézegesse kivel, meg egyébként sincs közük hozzá, azért van kinn csak hogy a többi pali tudja, foglalt vagyok. Tudom ez nagyképűnek hangzik, de tényleg valamennyivel kevesebb a próbálkozás mióta kitettem.
8/9 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt régebben csak, hogy kapcsolatban, mert a barátomnak nincs profilja, így nehéz lenne kiírni, hogy vele vagyok. Viszont attól még jobb, ha mindenki tudott róla.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Ki akarom deríteni,hogy aki tetszik nekem lány annak van-e valakije. kapcsolatban ki van irva. Valakiknél csak később van ki irva,hogy kivel van. sok fiatalnál kapcsolatbanból eljegyzés lesz
2012. nov. 18. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!