Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan pár aki nem írja ki facebookon, hogy kapcsolatban van?
Párommal nekünk nincs ki írva, már beszéltük,h úgy mond nem ettől lesz tartós a kapcsolat. Csak néha így nézem, s szinte mindenki kiírja. Érdekelne, hogy nektek ki van-e írva.
Kort is kérek. :)
Nem nagy dolog kiírni, de hadd döntsem már el, nekem hogy jobb és ne mások mondják meg nekem azt, hogy mivel nincs kirakva nem is szeretem a párom.
Azért azt te is érzed, hogy egy facebook kiírás nincs egy szinten a jegygyűrű hordásával... vagy ha valakinek ez egy szinten van, akkor az sürgősen mentem orvoshoz.
Bocs, de fegyvertelennel nem szállok vitába, nem lenne fair részemről. :)
Amúgy ha hiszed, ha nem, totál hidegen hagy, hogy ki van rakva vagy nem, mivel mást sem szoktam kirakni facebookra. Nem titkolózom, de egyszerűen annyira nem érdekel, hogy az már valami hihetetlen. Csak az húz fel, ha mások ebből azt vonják le, hogy "jajj akkor nem is szereted a párod, ha nincs kirakva meg mit titkolózol..." még egyszer mondom: az összes ismerősöm tudja, hogy kapcsolatban vagyok, és nem a facebookról tudják, hanem a (most figyelj:) való életből.
azt nem írtam, hogy "jaj akkor nem szereted a párod". felőlem azt csinálsz, amit akarsz, csak akkor ne rugózz itt ezen a témán :D
ez a fegyvertelennel nem szállok vitába meg már elég lejárt duma, nem vagy valami kreatív.
Nincs kiírva. 22f-22l.
Barátnőm elvárná, de mivel én mindent leszedtem facebook-ról, csak 1 prof kép van kint meg a nevem, se lakhely, munkahely, suli, szül. dátum, rokon bejelölve, stb... nem rakom ki, így ő se rakta ki.
"Ehhez nem kell semmi kockaság."
Köszi, majd utána nézek:) látod, én ennyire se néztem meg mert nem foglalkoztam vele. Nem merültem bele.
szerintem is 20as jól írja egyébként. egyetértek. ha minden ismerős tudja hogy együtt vagy valakivel, miért olyan nagy cucc kirakni? Ez tényleg érdekes...
De oké, a ti dolgotok. Mindenki azt rak ki amit akar.:)
28. Valóban nem nehéz megtalálni, megsúgom: közvetlenül a kijelentkezés gomb felett van. :) Azt meg csak tudja mindenki, merre van (már ha valaki nem hagyja magát bejelentkezve állandóan).
Mivel az adatlapom nagy része is hiányos, nem láttam értelmét külön azt kirakni. Nem volt kedvem erre időt szánni, mivel - ahogy már írtam - nem érdekel, mi van kiírva facebookra, aki ismer az tudja a dolgaim, a többiek meg nem érdekelnek. Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy szégyellem ill. nem szeretem a párom, csak ezt néhányan nem tudják megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!