Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon összeillünk de már nem érzem, hogy szeretem?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, ő az első barátom (én 20 éves vagyok, ő 23), szinte minden szempontból nagyon jól összeillünk (van néhány visszatérő problémánk de próbáljuk megoldani).
Viszont néha úgy érzem hogy egyáltalán nem vágyom rá, főleg mikor együtt vagyunk (csak heti 1-2szer találkozunk), pedig mikor külön vagyunk mindig hiányzik.
Mikor együtt vagyunk akkor pedig nagyon undok vagyok vele és szinte teljesen eltaszítom magamtól, utána pedig mindig bűntudatom van amiatt hogy mindig elrontom azt a kevés időt amit végre együtt tölthetnénk.
Ezt miért csinálom/hogy tudnék ezen változtatni? Van értelme együtt maradni így?
Összeillettetek! Egykoron.
Ez csak huzavona. Hagyd ott.
Sokan ettől félnek.
Ezen a legtöbb ember túlesik egyszer.
Nem egy Csipkerózsika történet az élet, hogy megismerik egymást a herceggel ,. elsők egymásnak összeházasodnak születik egy kishercegnőjük és élnek míg meg nem halnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!