Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, elmondjam neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, elmondjam neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Elég zavaros a sztori, kb másfél éve ismertük meg egymást az egyetemen, a vonzalom egyből megvolt, de akko volt barátom, így csak haverok lettünk. De egyre jobban... sok időt töltöttünk együtt, egyszer egy csók is elcsattant, aztán szakítottam (ekkor már fél éve ismertük egymást ezzel a sráccal).

Utána nagyjából 5 hónapig volt köztünk valami, nevezzük kapcsolatnak, bár voltak vele kapcsolatban kétségeim, így én ezt nem tartottam annak igazán.

Szakítottam vele (ez volt nyár végén).

Utána 2-3 hónapig minden egyes nap beszéltünk, meg mivel csoporttársam, minden órán mellém ült, délután együtt mentünk haza, ilyesmik, szóval gondolom nem voltam még akkor neki közömbös...

Aztán utána ez egy idő után elmaradt. De mégis kerestük egymást újra és újra, én összejöttem mással, de nemrég lefeküdtünk ezzel a fiúval...sőt, mondhatni ilyen viszony van kialakulóban.

Ezt semmiképp nem szeretném, szakítani is fogok, ez egyértelmű, és nagy hiba, tudom, hogy ezt tettem, de most kérlek ne menjen el ebbe az irányba a dolog. :(

Elképzelhető, hogy szeret még, vagy már elmúltak vajon az érzelmei és csak a szex miatt akart találkozni?

Mit gondoltok?

Én minden erőmmel azon voltam, hogy elfelejtsem őt, de nem megy, valami elképesztő módon szeretem. :(

Elmondjam neki, vagy felesleges, már úgyis túl jutott rajtam?

2014. jan. 17. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:
ne aggódj mindenki követ el hibákat és szerintem ha ennyire szereted ezt a fiút akkor ne habozz tovább, mutasd ki neki, hogy mit érzel, nem vesztesz vele semmit, és nem hiszem hogy csak szexre kellenél neki, hiszen előtte is nagyon jól kijöttetek egymással, vonzódtok egymáshoz és nem csak külsőleg ez egyértelmű. harcolj a boldogságodért! :)
2014. jan. 18. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!