Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne haragudjatok, hogy ezt írom: A nők 80%-a képtelen interaktív kommunikációra. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Rengeteg nővel ismerkedtem már életem során, volt pár csajom is. De komolyan a nők 80%-ánál azt éreztem, hogy nem képesek komoly beszélgetést lefolytatni. Még mielőtt anyázós troll kommentek jönnének, nem vagyok unalmas. Kutattam ez ügyben és amiket hallottam visszajelzéseket, egyértelműen azt támasztották alá, hogy színes, érdekes beszélgetőpartner vagyok. Csomószor azt érzem, mintha várnák a nők, hogy én kápráztassam el. Ti mit tapasztaltatok? Miért lehet ez?
2014. jan. 19. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom, ha számodra sablon a szegényes környezeted duma. A férfi ismerőseim mind boldog kapcsolatban élnek, értékes és értelmes nőkkel, teszem hozzá nincs is ilyen nőundora, s nem is azt hangoztatja mindenfelé, mennyire felszínesek, riban**k a nők. Talán a gondolkodásoddal van a gond, nem?

Bőven nem érdekel, hogy elhiszed-e, amit írok, vagy sem. Itt egy nő nem írhatja le, hogy nem diszkóribi, nem pakolja ki a melleit, mert tutira kamuzik. Akkor milen választ vársz? Mindenki bólogasson arra, amit te írsz? Mit gondolsz, ennek van értelme?

2014. jan. 19. 19:29
 32/109 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem,engem a barátom smink nélkül ismert meg,közös munkahelynek köszönhetően,és már az elejétől fogva tudtunk oylan dolgokról bezsélgetni,hogy például milyen könyveket olvasott,vagy kinek milyen a zenei ízlésvilága.Egymásra tudtunk hangolódni,mert összeillünk.Talán te tízből nyolc lánnyal nem találtad meg az összhangot,de lehet,hogy a maradék kettő csak rád vár.Az ismerkedés gyakorlatilag lutri,de nem kell elkeseredni,és mindenkit habzó szájjal szidni.
2014. jan. 19. 19:31
 33/109 Költőnő? ***** válasza:
75%
hagyd Princess. Vitatkozni azzal érdemes, aki befogadó a másik fél véleményére:(
2014. jan. 19. 19:32
 34/109 anonim ***** válasza:
75%

"Megint ez a buta vádaskodás, amit löktök. Ha egyetemes érvekkel támasztjuk alá az igazunkat mi pasik, akkor is elintézitek annyival, hogy a hiba csakis bennetek van fiúk és ezzel a kis lelketek meg is nyugszik. No comment.

"

pont ezért fogadom meg mindig,h nem vitázom nőkkel. és ezt sajnos most is megszegtem. a nők érzelmi lények, a logikában nem túl jók, és pont ezért önkritikájuk sincs. érvelni sem fognak, mert érzelemből próbálnak vitázni, sztem a kérdés kifejtését sem olvassák végig, odáig jutnak el,h felfogják,h itt most nem dicsérik a nők, és bemásolják ugyanazt a 3-4 közhelyet, vagy elkezdenek gúnyolódni, többet ne is várj tőlük.

2014. jan. 19. 19:32
 35/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy öltözködtök? Ilyenkor télen is, bár most nincs az a nagy hideg, de tavaly volt azért jó nagy hideg és mikor egyetemre jártam, akkor láttam egyet s mást. Mikor leszálltunk az egyetemre menő buszról, hát mit ne mondjak, szinte minden második csajnak ki volt a dereka, a fehér nadrág alul vagy az felett kilátszott a piros vagy fekete bugyi, szinte be lehetett volna neki nyúlni, annyira kínáltatta magát. Mindezt egyetemen. Aztán meg játssza a szende szűzt, hogy ő nem is így öltözik, ő nem is olyan. Elvileg intelligens lányok ezek, mégis a 70%-uk télen is úgy öltözik (nyáron nem is mondom, hogy falatnyi ruha van csak), hogy szinte ég a pasi keze, hogy benyúljon a bugyijába hátulról, mert annyira feszül -10 fokban is a vékony és szinte átlátszó nadrág, hogy az vérlázító.
2014. jan. 19. 19:34
 36/109 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig ezek a közhelyek. Állandóan azt mondják, hogy nem minden nő ilyen, meg nem mindnek a külső a fontos. Aztán kimegy az utcára a pasi és 100 ból 98 nő pont ugyanilyen lesz, csak a gyks lányok lesznek mások mindig. Kár hogy ezek csak a net mögött léteznek, máshol nem látni őket.
2014. jan. 19. 19:37
 37/109 anonim ***** válasza:
32-es válaszoló vagyok:Én vagy munkaruhában töltöm időm jelentős részét,vagy farmerban,edzőcipőben nyomom,az arcomon nincs smink.Mint írtam,van barátom,akivel az elejétől fogva képesek voltunk az interaktív kommunikációra.Szerintem többen képesek rá,mint amennyire gondolnánk,a társadalom korcsosul,az értékrend és az erkölcsi normák is.Viszont ha megfelelő közegben keresgélsz,bőven akadhatsz normális,értelmes lányokra is.
2014. jan. 19. 19:39
 38/109 anonim ***** válasza:
70%
Ez a nem kell elkeseredni, meg mindenki megtalálja a párját is már olyan ócska szlogen itt, hogy hihetetlen. Persze, ezt egy nő könnyen mondja, aki egy kis sminket dob magára, meg felvesz egy harapás rucit és ha már nem 100 kilós bálna, akkor úgyis lesz 4-5 krapek, aki megmártaná benne a fütykösét és csak választani kell egyet. A pasiknál ez a helyzet kissé árnyaltabb, ha nap mint nap a már így is a béka feneke alatt lévő önbizalmát kell próbára tennie a nőknél, hogy végre normális csajt találjon, aki nem mondja rögtön, hogy ááá hagyj békén, nem vagy az esetem, nincs meg benned az a plusz, nincs kémia meg kisugárzás meg kutyafa.za.
2014. jan. 19. 19:41
 39/109 anonim ***** válasza:
Jó,akkor keseredj el,add fel a reményt,és szidd a nőket.Attól biztosan előrébb leszel.
2014. jan. 19. 19:43
 40/109 Költőnő? ***** válasza:
100%
akkor ha jól értem, egy átlagos kinézettel bíró ffi garantáltan egyedül tengeti napjait. Igaz?
2014. jan. 19. 19:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!