Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne haragudjatok, hogy ezt írom: A nők 80%-a képtelen interaktív kommunikációra. Miért lehet ez?
„A nő is törekedjen b....meg :)
Igen, az értelmes nő most rögtön kedvet kapott, hogy veled beszélgessen...-.- De nyilván ez is a nők hibája, nem is a tiéd !”
szokásos káromkodós női hiszti, kösz,h írtál.
Nem káromkodom, ezt nem én írtam, csak bemásoltam. Én is kösz, hogy írtál :D
"Drága 51-es, nincs problémám azzal, hogy lépjek, belefektetek minimum annyit az ismerkedésbe, kapcsolatba, mint a férfi. "
:D
életemben nem láttam még olyan nőt, aki annyit fektetett volna egy kapcsolatba vagy ismerkedésbe, mint egy férfi. nálatok az ismerkedés azt jelenti,h rázzátok magatokat kihívó ruhában, és néha küldtök vmi félreérthető "füstjelet".
Nincs kihívó ruhám, sőt, diszkóba sem járok, hogy rázhassam magam :D Na ehhez mit szólsz ? Nem mindenki partycica, még ha itt imádtok is általánosítani.
Sajnálom, ha ilyen párt, nőt nem láttál meg. Szegényes a környezeted.
az általánosítás már önmagában enged sejtetni vmit a általánosítóról alapból.
Mkét nemben vannak ilyenek és olyanok.
Hány éves vagy?
Ismerkedésen túl többre is jutottál már nőkkel vagy csak randi hegyek voltak?
„Nincs kihívó ruhám, sőt, diszkóba sem járok, hogy rázhassam magam :D Na ehhez mit szólsz ? Nem mindenki partycica, még ha itt imádtok is általánosítani.
Sajnálom, ha ilyen párt, nőt nem láttál meg. Szegényes a környezeted.”
igen, a gyakorin lévő nők egyike sem öltözik kihívóan, de máshol sem. érdekes, még egy nő szájából sem hallottam,h „igen, kihívóan öltözöm”, még egy tangavillantós sem vallja magát annak vagy olyan nő, akinek kint a fél melle, úgyh a szavatokra sokat nem kell adni. sehol nem írtam,h diszkóba jársz, utcán is tudjátok magatokat rázni. igen, szegényes a környezetem. ez ilyen tipikus női közhely. ír 10 férfi 10 helyről, 10féle ismeretségi körrel, egyikük sem talál értelmes nőt, akkor vszínű, h mindnek szegényes a környezet, véletlenül sem arról van szó,h talán nincs is nagyon értelmes nő már. de ugye a női önkritika nem létező fogalom.
"az általánosítás már önmagában enged sejtetni vmit a általánosítóról alapból.
Mkét nemben vannak ilyenek és olyanok."
ja, csak az arány nem mindegy. az a vicc,h be is mutatjátok most, amiről beszélünk mi férfiak itt is:D
a női hozzászólók szinte szóról szóra ugyanazokat a közhelyeket dobjátok be. pont ez a baj. ilyen a legtöbb fiatal nő. visszamondja azt, amit máshol olvas, de ennyi, gondolkodni, magába nézni, érvelni nem nagyon tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!