Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne haragudjatok, hogy ezt írom: A nők 80%-a képtelen interaktív kommunikációra. Miért lehet ez?
"Ó mennyi egyetértés. :D Nagyszerű! Nem utálkozás ez, mentségemre szolgáljon, hogy ma is beszélgettem itt 3 lánnyal kb. De valahogy tényleg várják a sültgalambot. Olyan fura, szerintem fifty-fifty kéne legyen ez. A nő is törekedjen b....meg :)"
de a nőnek nem kell. pont ez a lényeg. megteheti, mert unalmasan is kell a férfinak.
mellesleg azért ha őszinték vagyun kaz ilyen kérdezők 80%is szintén a selejtférfi kategóriába tartozik. legalább is ha nő lennék, szóba sem állnék vele.
"Igen, az értelmes nő most rögtön kedvet kapott, hogy veled beszélgessen...-.- De nyilván ez is a nők hibája, nem is a tiéd !"
most kivételesen a nő mellé kell hogy álljak :)
"Azt bírom, mikor én regényeket mondok nekik és már kiszárad a szám, ők meg így válaszolnak mindenre, hogy aha...rendben...oké.....persze....tényleg....igen-nem.....há
t ja..és még sorolhatnám. Vagy 20 randin voltam már és 18 kb így zajlott."
ahhoz is tehetség kell, hogy ne vedd észre, mikor unalmas vagy.
"Ezt bírom a nőknél, ha leírja vagy 10 srác a véleményét és ez többségében arra irányul, hogy a legtöbb nő a füle botját sem mozdítja egy pasiért, akkor rögtön jön a nők buta vádaskodása (mint ez itt), hogy benned van a hiba, a nőkben sosem, meg nehogy már a nőknek bármit is kellene tenniük, hiszen vegyük megtiszteltetésnek, hogy szóba áll velünk egy nő. Nonszensz."
szerintem fel sem fogtad, mit írt, annyira igénytelen vagy.
"Te magyarázol kommunikációról,mikor még az értelmezés sem megy? :)"
megint a nő mellé kell hogy álljak :)
"Értelmes nő nem gondolja, hogy a nők szentek, a pasik meg disznók, de látszik, az értelmesek téged elkerülnek. Már értem is, miért."
szintén egyetértek
"az általánosítás már önmagában enged sejtetni vmit a általánosítóról alapból.
Mkét nemben vannak ilyenek és olyanok."
a kérdezőre gondoltál?
"Hány éves vagy?
Ismerkedésen túl többre is jutottál már nőkkel vagy csak randi hegyek voltak?"
gratulálok a kifejtés sikeres értelmezéséhez.
"igen, a gyakorin lévő nők egyike sem öltözik kihívóan, de máshol sem. érdekes, még egy nő szájából sem hallottam,h „igen, kihívóan öltözöm”, még egy tangavillantós sem vallja magát annak vagy olyan nő, akinek kint a fél melle, úgyh a szavatokra sokat nem kell adni. sehol nem írtam,h diszkóba jársz, utcán is tudjátok magatokat rázni. igen, szegényes a környezetem. ez ilyen tipikus női közhely. ír 10 férfi 10 helyről, 10féle ismeretségi körrel, egyikük sem talál értelmes nőt, akkor vszínű, h mindnek szegényes a környezet, véletlenül sem arról van szó,h talán nincs is nagyon értelmes nő már. de ugye a női önkritika nem létező fogalom."
ezzel azért egyetértek.
"ja, csak az arány nem mindegy."
ez tényleg maszatolás volt, mert ennyi erővel az "agyonsminkelt" (újabb maszatfogalom) dekoratív (dettó - mindenki aki nem én vagyok, én csak csinos lehetek) lányok közt is lehet hűséges, monogám típus.
"A férfi ismerőseim mind boldog kapcsolatban élnek, értékes és értelmes nőkkel,"
egyszer már elmondta hogy a nők szavára nem lehet adni. a szomszéd alkesz józsinak a kocsmahaverok is értékes értelmes pajtások, nekem nem biztos.
"nem is azt hangoztatja mindenfelé, mennyire felszínesek, riban**k a nők."
na ez már tényleg tipikus káromkodós női hsz, sok közhellyel.
női logika:
"hagyd Princess. Vitatkozni azzal érdemes, aki befogadó a másik fél véleményére:("
vs:
"Bőven nem érdekel, hogy elhiszed-e, amit írok, vagy sem."
"odáig jutnak el,h felfogják,h itt most nem dicsérik a nők, és bemásolják ugyanazt a 3-4 közhelyet, vagy elkezdenek gúnyolódni, többet ne is várj tőlük."
bekapcsol a feministarelé, izzanak a mesterséges személyiség áramkörök. :)
"Ilyenkor télen is, bár most nincs az a nagy hideg, de tavaly volt azért jó nagy hideg és mikor egyetemre jártam, akkor láttam egyet s mást."
mert rossz helyen keresgélsz. nem egyetemre kell járni. könyvtárba. ahová mellesleg egyetemisták járnak főképp... :)
"szinte ég a pasi keze, hogy benyúljon a bugyijába hátulról, mert annyira feszül -10 fokban is a vékony és szinte átlátszó nadrág, hogy az vérlázító."
csak sajnálni tudom azt a férfit aki igénytelen lánykákra izgul fel.
"Aztán kimegy az utcára a pasi és 100 ból 98 nő pont ugyanilyen lesz, csak a gyks lányok lesznek mások mindig. Kár hogy ezek csak a net mögött léteznek, máshol nem látni őket."
az igazsághoz hozzátartozik hogy a netezős lányok nem mindegyike tlaálható meg könnyen az utcán, vannak akikkel életedben nem találkozol, mert sehová nem járnak el, igen, pl munkanélküli és nem tanul, otthon olvasgat meg filmezik.
"igen. volt névtelen közvélemény-kutatás, ami szerint a magyar nőknek a férfiak 20%-a számít csak jóképűnek( Magyarországon!). ezzel szemben egy átlag férfinek a legtöbb nő megfelelne külsőre. a kisugárzás meg annyit jelent a nőknél,h nem vagy elég keményy/bunkó/alfahím/jóképű/magas. amit a nők mondanak, azt először le kell fordítani magyarra."
ezzel egyetértek. értelmes férfi azért már átlát ezeken a virágnyelvű közhelyeken.
"na, látom, te is szövegértési gondokkal küzdesz, mint a kolleganőd. nem az a baj,h nem értesz velünk egyet, hanem h nem mondasz igazat. ha megkérdezel bárhol egy nőt a neten, akkor váltig állítja, h ő nem..dehogy öltözik kihívóan. még akkor is, ha felrak magáról olyan képet, amin a bugyija is kilátszik, arról nem is beszélve,h járunk utcán, látjuk,h a nők 99%a utcalány-módjára öltözik fel, ergó biztos nem igaz,h ti mind nornálisan öltöztök fel, remélem, így már érthető lesz."
:D
"Tehát te tudod, hogyan öltözöm, ezért vagy ebben ennyire biztos? Nem is ismersz. Milyen jogon hazudtolsz meg?"
időközben érdemes az első hszem elolvasni, ahol a közhelyeket soroltam fel :)
"A nem mondok igazat, nem ugyanaz, mint a hazudok? :) És még nekem nem megy a szövegértés... gratulálok :D"
nem. ilyen alapdolgokkal illene már tisztában lenni. a hazugság lényege, hogy tudatosan nem mondasz igazat. gondolkodj a megoldáson.
lehet mocskolódni bárki értelmi képességén. Én viszont nem írok ki olyan kérdést, ha pasik 80%-a ilyen meg olyan, nem szidom a férfi nemet.
Egészen addig tisztelek egy embert (nem férfit, nem nőt: embert), míg nem tesz az ellenkezőjéről.
Statisztikák, mindig mindenre voltak, vannak. Ahogy érvek pro és kontra is. Az lenne a lényeg, h ki mit akar belelátni a dolgokba. Önigazolást, h lám-lám én megmondtam, vagy azt, h rendben ezek számok, alapjuk lehet, de majd meglátjuk.
Ha szerintetek a nők 80%-a ilyen, és jajj milyen kényelemes nekünk nőknek és bátran lehetünk hülyék, rib.@ncok, stb: szívetek joga így gondolni. S mert hiszem, h rosszindulatú vagy és irigy, én ezt látom minden hsz-edben. Te meg azt, h ostoba vagyok. Lásd ezt.
Ergo mki önigazolást nyert. És sztem maradjunk is ennyiben, mert ez innentől nem véleményütköztetés, hanem szimpla mocskolódás.
Jogod van a véleményedhez, nekem meg ahhoz van jogom, h ne értsek egyet.
És sztem maradjunk ennyiben
"Hol volt általánosítás? tudod, mit jelent a szó?a kérdésben 80% szerepel"
igen, van egy olyan sejtésem, hogy nekik a 80% általánosítás.
egyébként ezek meg tipikus fogalomzavarok, nem tudják mi az hogy általánosítani.
"győztünk?:) na látod, itt bújik ki a szög a zsákból. mi férfiak vitázni, beszélgetni akarunk, ti nők (jaj elnézést, A NAGY EGY RÉSZE NAGY RÉSZE, NEM ÁLTALÁNOSÍTIÁSSS!!!!!!ÉRTED?????) versenyként tekintetek az egészre, ahol le kell győzni a másikat:) "
:D
"Sok nő is járt már pórul. Csalódtam én is , nem egyszer. Mégsem fröcsögök a férfiakról, vannak ilyen emberek, ettől még nem szidom az egész férfi nemet. Mert baromság lenne, ez emberfüggő, nem nemfüggő. Remélem a férfiak is eljutnak egyszer ide."
neáltalánosíccsnemismerszkikéremmagamnak!
"Ja, a brit kutatók? :D Akkor befogtam. Az igazán meggyőző adat. Ki se menj az életbe, olvass a nőkről neten, és puffogj magadban otthon, táblázatot lobogtatva , miközben üvöltöd : "80 %" "
:D látom sikerült értelmezni a hozzászólást. ha statisztika bizonyítja az nem valóság, ha 100 férfiból 90 azt mondja hogy a nők 80%a valamilyen, és ezt leírják egy fórumon, akkor rossz helyen keresgél, stb közhelyek. ami ugye megint nem mérvadó. lényeg, hogy akármiért is lát valamit valahogy, ha az nem dicsőíti a nőket, biztos, hogy az ő szubjektív képzeletének játéka.
azért itt kibújik a szög a zsákból.
női logika 2:
"Mégsem fröcsögök a férfiakról, vannak ilyen emberek, ettől még nem szidom az egész férfi nemet."
vs.
"Remélem a férfiak is eljutnak egyszer ide."
szeretek írásban vitázni, mert le sem lehet tagadni, ki mit mondott.
ezért kell kimagyarázni közhelyekkel :)
"én 1,azaz 1 db statisztikát szeretnék látni..."
én személy szerint sosem megyek bele ebbe az útvesztőbe, főleg akkor, ha egy nőnek eleve célja, hogy ne ismerje el egyetlen statisztika eredményét se. ha valaki karja, nézzen utána. úgysem hiszi el.
női logika 3:
"Nem csak én szereztem párt, de ő is, nem? Tehát ugyanannyi nő él párkapcsolatban és szexel, ahány férfi."
tehát ha A halmaznak eleme l, m, n, o, B halmaznak eleme h, i, j, k, és hozzárendeljük l-hez h, i , j, kt egymás után vagy egyszerre, akkor ebből az következiik, hogy m, n, onak is feltétlenül kel rendelkeznie egy hozzárendelt elemmel.
a női logika szerint.
női logika 4:
"Tehát egy férfinak van 2-3 szeretője, a nőnek meg nem. És mi vagyunk a szemetek? "
ha A halmaznak eleme l, m, n, o, B halmaznak eleme h, i, j, k, és hozzárendeljük l-hez h, i , j, kt egymás után vagy egyszerre, akkor ebből az következik, hogy m, n, ohoz is hozzá van rendelve h, i, j, k.
a női logika szerint.
"3 óra alatt 81 válasz jött aminek nagy része egymás észrevételei történő reagálás volt. Nem ez a kommunikáció definíciója?"
nem, a kommunikációnak kétirányúnak kell lennie és közös kódolással kell rendelkeznie. ezek inkább paralell monológok :)
" A nők egyetlen okból találnak fiatalon baromi könnyen párt. Ez pedig az, hogy ilyenkor néznek ki jól. 30-35 felett már nem sokat ér egy szingli nő. Egy férfi azonban 50-60 évesen is lehet a toppon. Érdemes olvasgatni itt a kérdéseket. Minden második arról szól, hogy a csajnak minimum 10-15 évvel idősebb hapsija van. Ez okozza a problémát. A férfiak iszonyatosan széles rétege esik a nők egy keskeny szeletére, ráadásul fiatal férfiból gyárilag kevesebb van.
Továbbá egy nő csak ritkán áll le nála fiatalabb férfival. Tehát adott a probléma átlagos 23-24 éves srác vagy, nem vagy ostoba, nem vagy bunkó, kifejezetten intelligens és művelt vagy és egy normális kedves lányt szeretnél. Kivel kell versenyezni? Esetemben egyetemi adjunktusokkal, pénzes vállalkozókkal, szakorvosokkal... ezért jön mindenki azzal, hogy a nőknek csak a pénz kell. Egy ilyen csatában esélytelen nyerni. A többi nőt meg elhappolják a jobb külső adottságokkal rendelkezők, meg a yolo swag barmok. Lehetne persze 16 éves éretlen kislányok előtt menőzni az egyetememmel, de ennél több büszkeség szorult belém. És igen van normális nő. Ők járnak a 35 éves urakkal, nekünk mi marad?
A nők egyébként 35 felett magányosodnak el, de az a korosztály kevésbé látogatja az oldalt, ezért van kevesebb női sírás"
van benne valami
"Olyan nincs, hogy 20-ból 15-16 férfi ismerősöm, akik egyetemet végeztek, legalább átlagos képűek, értelmesek, viccesek, jólelkűek, dolgoznak és mégsem tudnak megismerni egy hozzájuk mentálisan méltó nőt."
folytatva a statisztikát, a nők többsége átlagos iqval rendelkezik, míg a férfiak fele átlagon felülivel, 12 felett exponenciálisan nő a férfiak arány a nőkéhez képest, magyarul törvényszerű hogy a férfiak nagy része csak ostobább nővel jöhet össze.
"Légy pozitív, nyitott, légy férfi és hidd el, h lesz sikered."
akkor nem sikerült megérteni az egész lényegét.
amikor a kesergő férfira ráakad a gyűlölködő nő, és ilyenekkel van tele a társadalom, abból nem lesz hosszantartó párkapcsolat. bármennyire is színleli mindkettő hogy mennyirede pozitív. az összes pozitív ember cak attól pozitív, hogy rejtegeti a negatív oldalát. mert ugye senki sem képes elfogadni a hibáinkat.
szerintem ezen kellene gondolkodni...
"A kortárs csoportok, az american dream, a csordaszellem és a média kimosta az agyukat."
már megint te vagy az gykborg médiatroll?
hagyjuk már a médiát meg gyurcsányékat. szerintem neked poszttraumás médiafóbiád van a sok valóvilág miatt.
"Aztán meg minden 2. vagy 3. nő azon veszi észre magát 35 körül, hogy egyedül maradt."
ez nem igaz, van multifunkciós vibrátoruk.
"ez a baj. nézd, ez nem csak nők a hibája, a nőket egyszerű befolyásolni. ma a csapból is a feminizmus ömlik. ennek hatására teljesen eltűntek az igazi nők. egy átlagos férfi olyan barátnőt akar magának, akiben van kecsesség, nőies báj, együttérzés, háziasság, tehát társa tud lenni a férfinak. na, az ilyen nők szinte teljesen eltűntek. maradtak a tangavillantós/flegma és a beképzelt, bunkó kamionsofőr típusú nő. mivel társak már nem tudnak lenni, persze h nagyrészt egy dologra akarják használni őket. Szted miért van az,h sok fejlettebb európai országban a férfiak inkább keleti feleséget választanak?:). pont ezért, inkább egy keleti nőies, házias szerény nőt akarnak, mint egy modern elvárásmániás, fröcsögő beképzelt nőt, aki már házmunkára sem képes. "
mellesleg dagadtabb és tramplibb is.
de azért eléri keletet is az ipari forradalom, meg a városi életmód lassan.
"egyébként legalább a google-t megtanulta volna használni: fél percig tartott egy ilyen kutatást megtalálni.
[link] "
vagy a chatrulette kísérlet, ha ismeritek. bár szerintem bármelyik oldalra ha felregisztrálsz férfiként meg nőként, és emberekkel beszélgetsz, érzed a különbséget.
de tényleg fölösleges, mert ezeket is majd hülyeségnek kiáltják ki.
gondoljatok bele, ha a feminizmus mint mozgalom ország és világszerte sikeres a tudományos tények ellenére, akkor kit érdekel, hogy mi itt 1 oldalon felsoroljuk ezeket?
avagy legyünk már tisztában a női agy működésével: a nő nem érvel, hanem érez.
nézzétek meg a filozófusokat, mi volt a véleménye a nőkről. platón, nietzsche, akár buddha. ma ott tartunk, hogy senki se korlátozza őket, mit tanuljanak, hova menjenek, stb, mégis frusztráltak. kvótákat akarnak maguknak, hamarabb mennek nyugdíjba, gyakorlatilag összesésgében könnyebb és jobb a zéletük, de neki kez nem elég. a nő alaptermészete ez, hogy midnenért hisztizik, el kel lfogadni. olyan, mint egy gyerek, aki nem érti a világot, és belenyúl a tűzbe, aztán fáj neki. csak a nő mégegyszer belenyúl, és szidja a tüzet...
"Statisztikák, mindig mindenre voltak, vannak. Ahogy érvek pro és kontra is. Az lenne a lényeg, h ki mit akar belelátni a dolgokba."
erről beszéltem. ha nincs statisztika az a baj, ha van, jön a maszatolás.
EMBEREK!!!! LEGYEN MÁR ESZETEK!!!!
Itt szó párbajoztok?
Hát vicc komolyan mondom, nézzetek már magatokba, és gondolkodjatok el azon mit csináltok, ennyire nem lehet sekélyes életetek, hogy itt élitek ki a mindennapi feszültséget..tiszta szánalmas komolyan..gyiken karakter huszárkodni, GRAT nektek!!!
Azért nem minden selejtet pusztít el a természet,van itt rá pár példa, %-okat nem írok.
Ja,és a hiba természetesen a másikban van...
,,a legutolsó félénk unalmas buta lány is az alfahímekhez vonzódik, milyen meglepő."
Ez sajnos tényleg így van. A kis aranyos babaarcú, babusgatni való, okos, aranyos, kedves lány is hajlamos arra, hogy a faarcú, taplóval jön össze, aki uralkodik a kiscsajon és kihasználja, hogy az kedves és bújós. Ő meg jóképű, kigyúrt, páwásan öltözködik, odavan érte a kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!