Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan építhető ki a bizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan építhető ki a bizalom és tartható meg a szabadság?

Figyelt kérdés
Amikor párkapcsolatról beszélünk, mindig arról van szó, hogy a bizalom fontos, mert arra épül minden, meg legyünk őszinték. Ez OK. Én bízom a barátomban, azt csinálhat amit akar. Ő azonban nem bízik meg bennem. Én őszintén megmondtam neki, hogy amikor elmegyek egy buliba, akkor más fiúkkal is együtt vagyok. Ő meg állandóan féltékenykedik, pedig megmondtam neki, hogy másba nem leszek szerelmes. Hogyan tudom megértetni vele, hogy nekem kell a szabadság, de ő is? Engem rémiszt, hogy ő egy egész életre csak velem akarja csinálni (már bemutattam pár barátnőmnek, hogy oldódjon, de iszonyú nagy tökfej és nem akart velük semmit sem csinálni). Mit tegyek vele, hogy felnőttként gondolkodjon?
2014. jan. 18. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha szereted, akkor nem kellenek más fiúk...innentől kezdve nincs miről beszélni.
2014. jan. 18. 08:30
 2/4 anonim válasza:
Szerintem csak ülj le vele és mond el amit érzel, ha értelmes úgy is felfogja, hogy ha már 7 napból 7 napot együtt töltötök, akkor legalább buliban csinálja mindenki azt amit szeretne és nem kell összenőni.
2014. jan. 18. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos az én exem is ilyen volt. És még örülhetsz, hogy elenged bulizni. Otthagytam a francba, azóta meg térden állva könyörög, hogy vegyem vissza.
2014. jan. 18. 09:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Milyen jogon nem engedne el? Nincs hozzá joga, hiszen ki ő nekem? Úgyhogy ilyen parancsolósdit nem engednék meg neki. Azért örülök, hogy más szerint sem kell buliban összenőni. legalább ott ne. Nem értem, miért nem tud bennem megbízni. Én is bízok benne. Megvan a bizalom a részemről, mi a baja van akkor?
2014. jan. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!