Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány barátod/barátnőd volt és hány emberrel randiztál összesen?
Egy kis felmérés :))
Nekem 4 barátom volt és 11 személlyel randiztam :)
23/L
Kort és nemet ti is írhattok! :)
7 vagy 8 randi az összes tárkeresős ebből 4 komoly kapcsolat (2 hónap- 4 év között) 3-al lefeküdtem. Egyéjszakásom nem volt. Viszont bulikban itt-ott kb 12 sráccal csókolóztam. (na ezt nagyon megbántam mert szereztem egy szép örök életű vírust EBV- mononukleózis csókbetegség ami ha peches vagyok akár még nyirok rákot is fog okozni mert olyan mint a HIV maradandó sz*r) Amúgy nem para mert az emberek 90%-a átesik rajta sokan már óvodásként de akinek gyenge az immunrendszere(én) abban később is gondokat okoz. A szexxel csinján bánok mert HPV-t nem akarok, amilyen peches vagyok abba bele is lehet halni...
25/N
3 barátom volt, ezeken kívül 5 fiúval randiztam.
Látom mindenki írja ezeket is, úgyhogy bulikban kb 30 emberrel csókolóztam, kavartam, és 4 emberrel feküdtem le (ebből 3 egyéjszakás).
19/L
Még szerencse, hogy sokan nem úgy gondolkoznak, hogy "átmentek" valakin. Sőt a párom például nem is tudja, hány partnerem volt, mert nem érdekli. Én se tudom, neki hány nővel volt dolga.
Értelmes felnőtt ember tudja, hogy nem ez a fontos :)
Barátom (úgy mind komoly kapcsolatban) egy sem volt.
Viszont olyan 12-15 emberrel randiztam/találkozgattam.
22L
#26 dehogynem fontos, hiszen ez nagyban meghatározza az embert, ahhoz hogy jól ismerd, érdemes tudni, mi minden történt vele. Gondolom nem mondanád, hogy tökéletesen érdektelen számodra minden a múltjából... miért ne lenne érdekes?
Abban igazad van, hogy a jelenben nem feltétlen aszerint kell őt megítélni, hogy mi mindent csinált, ha szereted, valóban nem számít - de attól még nyugodtan légy vele tisztában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!