Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod/barátnőd 2-3 napig nem jelentkezik, az jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 14:10
1/11 anonim válasza:
Olyankor tessék felhívni a párodat.
2/11 A kérdező kommentje:
...és ha nem veszi fel?
2013. okt. 21. 14:13
3/11 anonim válasza:
Az én párom igy kezdte a tuttomra adni hogy ennyi volt. Utolag mint kiderült csak fogadásbol járt velem. A szívem szakadt meg... de te ne ess ebbe a hibába. Tessék felhívni és kérdezd meg hogy mi van vele, meg hogy miért nem hivott.
De személyesen jobb lenne
4/11 anonim válasza:
a legjobb az ha egy idegen számrol hivod :D
5/11 anonim válasza:
Vagy nem igényli,hogy mindennap kommunikáljatok,vagy arra vár,hogy te keresd.Ha az előbbi,annak is több oka lehet,vagy ilyen típus és nem szeret naponta ömlengeni vagy túlzottan függeni valakitől,vagy pedig nem érdekled annyira.
6/11 anonim válasza:
ha napokig nem keres egyértelmű h nem szeret téged eléggé .. :/ akármilyen fájdalmas is.. kicsit rossz lesz egy ideig nélküle ha te szereted.. én lemennék hozzá.. megkérdezném h mi a fene van .. lehet h vmi érte .. nem lehet tudni..
7/11 anonim válasza:
Attól függ milyen típus.Nekem biztosan rosszul esne,és ha nem érném utol telefonon sem,elmennék hozzá.Addig nem tudnék nyugodt lenni,még nem tudnám mi történt,vagy miért ilyen.Számtalan oka lehet.
8/11 anonim válasza:
Az egyik exem (friss kapcsolat volt) nem jelentkezett kb. 3-4 napig a hívasaimra. Kiderült, hogy az intenzíven feküdt akut gastritis miatt. Ahogy kikerült onnan, nagy fájdalmak közepette hívott fel, hogy a gasztroenterológián megtalálom.
9/11 anonim válasza:
Az jó kapcsolat lehet ha eszébe se jut szólni hogy valami történt.. vagy csak szimplán nem keres. Ha meg nincs lehetőség én elkérném más telóját, vagy neten írnék. Szóval itt vmi gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!