Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagytok a férjetekkel, akkor is, amikor fáradtak vagytok vagy nincs kedvetek?
Én akkor se megyek el SOHA aktus közben ha nagyon rá vagyok hangolódva. Ez van. No, ehhez mit szólna?
nem értem a férfiakat. Szerintük a szex egyenlő az orgazmussal a nőknél is? Hát nem!
És ha fáradt vagy, akkor meg pláne...
A férjed nem hajlandó figyelembe venni, hogy a nők szexuális működése
koránt sem olyan "mechanikus" mint a férifé. A férfiak sokkal inkább
képesek elválasztani az érzelmeket a szextől, és puszta testi ingertől elérni a csúcsot. A nőknek ellenben sokkal fontosabb a megfelelő mentális állapot a gyönyörérzethez. Ergo: roppant fontos nekik a lelkiállapot! Ezt ne m tudni alapvető hiányosság! Ezért ha odabújok a páromhoz, és ő azt mondja, hogy ma fáradt vagyok, eszembe sem jut erősködni, mert tudom, hogy csak rontok vele a helyzeten.
Írj ki egy kérdést a nőtársaknak, hogy mindenki minden alkalommal elmegy-e. És jólesik-e akkor is az együttlét, ha épp nem. Aztán mutasd meg az eredményt a férjednek.
Ha lesz kb. 40 válasz, csak elhiszi, hogy nem te vagy rosszul összerakva.
Exem nem értette meg, hogy nekem úgyis jó egy együttlét ha nem megyek el. Vizsgaidőszaknál vagy stresszesebb időszakban egyszerűen nem ment. Nem tudtam ráhangolódni agyban, mert mindenfele jártak a gondolataim. Mindig a már majdnemnél jutottak eszembe olyan hülyeségek, hogy valamelyik tételt még nem néztem át a következő vizsgára.
Mostani párom nem problémázik ezen, mert látja rajtam mennyire élvezem, ha egyszer nem sikerül következő alkalommal duplán pótoljuk. Tegnap is az őrületbe kergettem esti filmnézés közben aztán úgy "játszottunk", hogy neki hihetetlenül jó volt, nekem viszont túl lassú volt a tempó és túlságosan figyeltem arra, hogy neki jó legyen, így nem jött össze. Így alig várom a következő alkalmat mikor "kárpótol" :)
Viszont nekem inkább gyakran az van, hogy kedvem van, a testem meg nem úgy gondolja. Nedvesedési gondok mikor már majdnem a falat kaparom annyira jó, ez természetesen bestresszel ezek után nem gyakran sikerül elmenni, de a párom ezen nincs fennakadva.
Értesd meg a férjeddel, hogy a nők nem így működnek, ahogy már feljebb valaki írta. Náluk az esetek nagyon nagy többségében csak mechanikusan el lehet érni, hogy elmenjenek még ha nem is ott járnak fejben. A nőknél ez kb képtelenség. Akár meg is kérdezheted tőle, hogy mennyire lenne jó neki ha az ő igényeihez igazodva csak megjátszanád? Attól jobban érezné magát? Neked meg egy életre elmenne az egésztől a kedved. A fent említett exnél én egy idő után meguntam a cseszegtetést és inkább megjátszottam, a napi szinten kívánom le is csökkent a hagyjál, nincs kedvem, soha érzésre. Nem csak ezért, de ezért is ment tönkre a kapcsolatunk. Ha már a szex se jó, az érzelmi gondok is egyre zavaróbbakká válnak és inkább hajlik az ember a keressek jobbat irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!