Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagytok a férjetekkel, akkor is, amikor fáradtak vagytok vagy nincs kedvetek?
nem, szerencsére olyan házasságban élek, ahol a dolog kölcsönösségen alapul.
HA nekem bajom van, nincs kedvem, akkor inkább megkérdi, mi a baj, minthogy elvárja a szexet, illetve fordítva.
Mondjuk pont tegnap volt egy kérdés egy leendő anyukától, hogy a férje benyalt vala vírust, hasmenése van, de hát babaprojekt, este szexelni kéne... és meg se fordult a fejében, hogy a férje esetleg a wc-re futkosás miatt talán nem feltétlenül a szexre gondol, ha ágyat lát aznap este :(
Itt a férjed a hülye. Ha nem vagy vele, az a baj, ha együtt vagy vele, miközben nem vagy ráhangolódva, akkor az a baj. Fáradtságot nem lehet csettintésre elmulasztani... és igen, akkor is, ha szeretem a másikat, lehet olyan, hogy nincs kedvem a szexhez, és attól, mert az ő csodaszerszáma belémcsusszant, attól nem változik meg varázsütésre a helyzet :).
Én alapvetően szoktam a párommal együtt lenni, ha nem kívánom annyira is, hogy neki jó legyen, de ő ezt nem várja el, és megérti, ha nem csináljuk, mert fel vagyok puffadva vagy menzeszes görcseim vannak vagy rosszul vagyok. Tehát nekem még csak nem is kellene az ő kívánalmai miatt csinálnom akkor, amikor nem kellene, de miatta megteszem, és nekem az is jó, ha neki jó. Csak akkor lennék dühös, ha megmondanám neki, hogy bocs, most ne, és utána nyafogna (1-2 ilyen alkalom volt csak, de megbeszéltük utána).
:)
Marha egyszeru :)
Kimondom a varazs szot: csinald nyelvvel :)
Ha van kedve csinalja, ha nincs bealszunk... Ha nagyon faradt vagyok csak ezzel tud rahangolni! :)
A férjed nagyon tudatlan :)
Felnőtt ember ilyeneket mond LOL
Nem, akkor nem. Vagyis fáradtan igen, mert van, hogy akkor is van kedvem. De ha nincs kedvem a szexhez, akkor nem. Nem is várja el, sőt, ha mégis belemennék, de érzi kicsit a kedvetlenségemet, vagy hogy nem ott járok agyilag, akkor nem is hajlandó folytatni, mert az lelombozza.
Nincs ebből vita, mert már ismerjük egymás igényeit, átlagban heti 2-szer vagyunk együtt. Mindketten többre vágyunk, de 2 gyerek mellett napközben lehetőség nincs, este meg már energia:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!