Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegye fel a kezét, aki szerint bosszantó, amiket itt olvas ebben a kategóriában?
Mintha nem gondolkodna sok emberke szerelmi ügyekben. Olyan egyértelmű kérdésekre várnak megerősítést, vagy választ, hogy beszarás.
Két véglet: a full tudatlanság vagy pedig a majd én mindent tudok és megmondok típusú kérdések...
Hihetetlen hogy rakás életképtelen embernek van párja, az okosok meg szívnak ezerrel.
"vissza a kenelbe"
Többet már nem is kell írni ahhoz,hogy be lehessen határolni,hogy milyen szinten állsz,vagy nem állsz.
Én a sok kisfarkú (annak hiszi magát), otthon síró nyomi fiútól vagyok legjobban kiakadva. (Mind ugyanazt írja...)
De leginkább segíteni szeretek, mindenkinek a maga szintjén, meg a leghülyébb kérdésekre trollkodni :). Az értelmes kérdező valóban ritka, viszont ha mégis akad, akkor én is meglepődök a rá érkező sok normális válaszon.
Szívni szerintem nem szív senki, nem kötelező itt lenni :)
Hát kérdező, te valójában most valamit nagyon tudsz és jól megmondasz, ráadásul elég fura amit írsz, hogy csak szerencsés életképtelenek meg peches okosok vannak.
Hát én nem érzem magam sem életképtelennek, sem nem szívok ezerrel, viszont simán bosszanthatna, hogy te annyira kiábrándult vagy hogy már sorstársakat kell keresned.
Én azt csinálom hogy az olyan kérdezőket, akik láthatóan tényleg buták és csak lustaságból, vagy ki tudja miért teszik fel a kérdéseiket, hagyom a vérbe és az értelmes kérdésekre válaszolok. Szerencsére néhány válaszom meghallgatásra is talál.
Van azért sok olyan kérdés is, ami röhejesnek tűnik, de még mindig sokkal jobb, hogy az illető felteszi, mint ha hülyén halna meg! Ezek az emberek nyernek a legtöbbet az oldalból szerintem. Ha te arra számítasz, hogy minden kérdés magasröptű filozófiai vitákat indukál, vagy csak profi pszichológusoknak való esetek kerülnek terítékre, akkor lehet hogy rossz helyen jársz.
Te kérdező, ha ennyire idegesít ez az oldal, akkor mi a fenének vagy itt? Van egy csomó más közösség is, ahol csak értelmes emberek vannak. Én pl egy versíró oldalon is vagyok, és ott bizony a legtöbb hozzászólás nagyon szép, és néha elgondolkodtató.
Én itt inkább azt látom, hogy túl sok a szerencsétlen kamasz, aki nem tud eligazodni a világban. És lehet hogy a többségük buta, de sokan talán itt kapnak értelmes választ, vagy tanácsot, hogy mit és hogyan csináljanak, vagy épp ne csináljanak... És akit ez bosszant, az keressen egy tudományos, vagy művészi, vagy akármilyen fórumot... Ha más nem, e mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!