Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegye fel a kezét, aki szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegye fel a kezét, aki szerint bosszantó, amiket itt olvas ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Mintha nem gondolkodna sok emberke szerelmi ügyekben. Olyan egyértelmű kérdésekre várnak megerősítést, vagy választ, hogy beszarás.

Két véglet: a full tudatlanság vagy pedig a majd én mindent tudok és megmondok típusú kérdések...

Hihetetlen hogy rakás életképtelen embernek van párja, az okosok meg szívnak ezerrel.

2014. jan. 13. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
föltettem bammeg
2014. jan. 13. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
en a labam nyujtom!
2014. jan. 13. 22:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Igazad van az itteni helyzettel kapcsolatban, de az utolsó mondatoddal nem értek egyet.
2014. jan. 13. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ha van párja, annyira nem életképtelen, nem? :D

Amúgy néhány kérdés nálam is kiveri a biztosítékot néha... de többnyire segítő szándékkal válaszolok.

2014. jan. 13. 22:26
 5/16 anna0905 ***** válasza:
Én is feltettem.
2014. jan. 13. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Utolsó mondat nem igaz:333

Én egy hímtagot nyújtok!

2014. jan. 13. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Kéz feltéve.

De kifejezetten szórakoztató tud lenni egy-két kérdés és válasz.

2014. jan. 13. 22:27
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Szóval te vagy az okos,aki ezeket olvasgatja,felhúzza magát rajta,pedig nem is tartanak fegyvert a fejéhez?

Hm...

2014. jan. 13. 22:28
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as nyugi, vissza a kenelbe!

Többiek: már miért nem szívnának az okosok? A bugyuta emberből van több és emiatt hiába műveled ki magad érzelmileg, sok lúd disznót győz....

2014. jan. 13. 22:31
 10/16 Szergej55 ***** válasza:
Én szórakozni járok ide, az értelmes kérdésekre szabályszerűen vadásznom kell. :D Azért az utolsó mondat így nem kellett volna ide, hiszen ezzel ugyanolyat írsz, amit magad is utálsz olvasni itt.
2014. jan. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!