Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom szerint neki "mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom szerint neki "mindig igaza van". Ez bosszanto cseppet, valaki van hasonloan?

Figyelt kérdés

nalunk ket fajta igazsag van, a parome, es az amikor senkinek nincs igaza :D

komolyra forditva ilyen apro dolgoknal (hova megyunk, mit csinalunk, mikor) altalaban ra hallgatok, oke legyen, nekem mindegy vegul is...de mikor en akarok valamit es a paromnak semmi kedve akkor megy a durcizas, ez azert nekem magas:P ugyanigy ha valamirol vitatkozunk, neki mindig igaza van...addig magyarazza, csavarja mig neki igaza lesz. ez igy alapjaba veve kis dolog, de neha annyira duhit, hogy falra maszok. termeszetesen ezt megbeszeltem vele, es belatta, hogy igy van, es mostmar kezdett alakulni, ti is vagytok igy?

19-L

2009. júl. 16. 08:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Én pont ugyan igy vagyok az én párommal...addig magyarázza a helyzetet amig neki nem lesz igaza. Ha neki nincs igaza akkor senkinek, nekem meg pláne!Mi is mindig azt csináljuk amit ö szeretne, ha én szeretnék valamit az már nem jó.... és tényleg nagyon dühitö tud lenni:S
2009. júl. 16. 09:02
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

Ismerek olyan embert, aki elhiszi magáról, hogy ő sz..ta a spanyolviaszt. Pedig nem is így van, mint ahogy a neve is mutatja, valami spanyol volt. Goya? Vagy Velázquez? :-)

Szóval vannak emberek, akikkel nem tudsz mit kezdeni, mert annyira ostobák, hogy nem látnak az orrukon túl. Lehet hogy egy gyenge pillanatában elismeri hogy igazad lehet, de ez csak "átmeneti elmezavar". Szóval ne várj túl sok jót egy ilyen embertől. Hosszú távon főleg ne.

2009. júl. 16. 09:09
 3/16 A kérdező kommentje:

akkor nem vagyok egyedul, az mar valami:)

azt fogom csinalni ezentul ha nincs is igazam nyilvanvaloan addig magyarazom mig igazam lesz :D

es ha menni akarok valahova nem ugy lesz atdurrogom a napot:))

2009. júl. 16. 09:10
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk én is azt hiszem meg barátnőm is. :D F/21
2009. júl. 16. 09:15
 5/16 A kérdező kommentje:

masodiknak:

Imadom ezt az embert es nem adnam egy olyanert aki mindig igazat ad nekem:) csak o valahogy olyan hogy "mindig igaza van" :))

mar arra jutottunk, hogy rohog amikor probalja bizonygatni az igazat:D

es nem bekepzelt, nem hiszi,hogy o sz.rta a spanyol viaszt.

csak ilyen dolgokban ilyen. termeszetesen nagyobb dolgokban egyutt tudunk donteni:)

2009. júl. 16. 09:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Második újból:

Örülök ha boldog vagy, akkor viszont nagyon sok türelmet és sikert kívánok nektek. Azért nem árthat, ha utánanézel, hogyan tudnád a magad igazáról meggyőzni. pszichologia.lap.hu

2009. júl. 16. 09:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó hát egy fiúnak mindig igaza van egy fiú-lány kapcsolatban, ez így van. Evidens.

Hát fiú-fiú kapcsolatban már nem tudom kinek van igaza :-D

2009. júl. 16. 09:34
 8/16 A kérdező kommentje:

masodik: pszichot vegzek :D :)

es koszi a jokivansagaidat:)

2009. júl. 16. 09:36
 9/16 A kérdező kommentje:
utolso: hat van benne valami, :P ezek a antifeminista ferfiak :P :D
2009. júl. 16. 09:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy a nőknek van mindig igazuk :) Legalábbis nálunk így van, képes vagyok mindenből "győztesként" kijönni. Annyira tudom csavarni a dolgokat, hogy a végén már én magam is elhiszem, hogy úgy van, ahogy én mondom, onnantól kezdve meg bárkit meggyőzök a környezetemben a saját igazamról :)
2009. júl. 16. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!