Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom szerint neki "mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom szerint neki "mindig igaza van". Ez bosszanto cseppet, valaki van hasonloan?

Figyelt kérdés

nalunk ket fajta igazsag van, a parome, es az amikor senkinek nincs igaza :D

komolyra forditva ilyen apro dolgoknal (hova megyunk, mit csinalunk, mikor) altalaban ra hallgatok, oke legyen, nekem mindegy vegul is...de mikor en akarok valamit es a paromnak semmi kedve akkor megy a durcizas, ez azert nekem magas:P ugyanigy ha valamirol vitatkozunk, neki mindig igaza van...addig magyarazza, csavarja mig neki igaza lesz. ez igy alapjaba veve kis dolog, de neha annyira duhit, hogy falra maszok. termeszetesen ezt megbeszeltem vele, es belatta, hogy igy van, es mostmar kezdett alakulni, ti is vagytok igy?

19-L

2009. júl. 16. 08:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

:))

massal en is igy vagyok, de a parom kivetel, rajta nem tudok felulkerekedni:D

2009. júl. 16. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Tévedés, a párodnak nem lehet igaza, mert nekem van igazam. He.
2009. júl. 16. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Együttérzek (:

16L

2009. júl. 16. 11:09
 14/16 A kérdező kommentje:
:D
2009. júl. 16. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:
hagyd szegény párod lehet hogy csak jó emberismerő:D hidd el így van mert én mondom és nekem...:D (18/f aki uezzel idegesitette a bnőjét:)
2009. júl. 16. 19:03
 16/16 A kérdező kommentje:
hihetetlenek vagytok Ti ferfiak...:P :) :D
2009. júl. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!