Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb / teltek lányok! Ti nem féltetek levetkőzni eleinte a párotok előtt? Normális, hogy én ennyire szégyenlős vagyok?
Egy férfi számára a kisebb testi hibák sokkal inkább tolerálhatók, mint az, ha a nő az ágyban gátlásos, visszafogott, stb. A férfiak vizuálisak, a maximális élvezethez kell a látvány is (amúgy is szex közben félvakok, csak a lényeget látják). :)
Ennek alapján mérlegelj!
én nem vagyok duci, pár kiló plusz van rajtam, viszont irtó szégyenlős vagyok/voltam. szóval tudom milyen :D
szerintem mond el a barátodnak, hogy nagyon szégyenlős vagy.. ha szeret, meg fog nyugtatni és el fogja mondani, hogy úgy szeret téged ahogy vagy és nincs okod.. :) aztán fokozatosan elmúlik majd. főleg ha majd szexeltek és megkívánod... na akkor nem fogsz azon agyalni, hogy levetkőzz-e :)
20N
Kérdező, ha jól sejtem egy picit telt lehetsz de te mindjárt ducinak látod magad. :)
Másrészt meg, azért van veled, mert te tetszel neki, téged szeret. Nem kell szégyenlősködnöd.
És ha hiszed ha nem egy telt lány pontosan ugyanolyan izgató, mint egy sportos alkatú vagy modell testű lány.
Mert nem az számít hogy milyen vékony vagy feszes a comobja, hanem szex vagy nem? Kisugárzás. Nekem volt egy igen duci, mit szépítsük kövér csajom. És bizony rendszeresen állt tőle ha nála voltam. Jó ő meg elég nimfomán volt és szinte bármikor bárhol bármennyit. :D De értsd a lényeget. A külső már nem számít nálatok. ezen a hülyeségen régen túl vagytok. Veled van, téged akar, és ha nem lennél izgató számára nem próbálkozna a pólód alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!