Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szégyenlős? (lent, gyorsan! )
A barátommal hnap leszünk 9 hónaposak, és ma feldobta h menjünk le fürödni. De én annyira szégyenlős vagyok, h nem szívesen mennék... Hiába élünk már 6 hónapja szexuális életet, egyszerűen elfog a remegés, h ott lát fürdőruhában.. meg h lesznek ott mások is.. Mit tegyek, h ne érdekeljen (az utóbbi időben eléggé meghíztam a fogamzásgátlótól, és ezt ráadásul még anyámék is mondogatják.. ami az egyébként is kevés önbizalmamnak még "jobbat" tesz...:( )? köszönöm. 17L
az, ogy régebben bántottak a súlyom és kinézetem miatt (elég sokat) közrejátszhat?...
És miért nem teszel rá magasról mások mit mondanak? Te jól érzed magad a barátoddal? Neki tetszel? Na, ugye!
Akkor húzás a strandra!
Küldj képet 19/L és a fiúkat szeretem és elmondom h mi a véleményem az alakodról :) ha nem szeretnéd nem kell :)
Egyébként meg ne foglalkozz ezzel h van rajtad felesleg, ha a barátod nem szeretne és nem fogadna el úgy ahogy vagy nem foglalkozna veled ha szégyellne nem vinne társaságba ne is gondolj erre h kövér vagy :) vagy akkor ha ennyire zavar az alakod ne bikinibe legyél hanem egy egyszerű fekete toppba és alatta a bikini meg egy rövidnadrág és alatta a bikini (szal érted) :D és úgy fürödj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!