Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé szégyenlős vagyok a melleim miatt. Kéne emiatt
szégenylősködnöm vagy nem?
Nekem bejon az ilyen mell :)
2013. aug. 4. 23:54
Párt nem úgy kell keresni, hogy kiteszed a tőgyeidet és udvarolsz. Maximum az ágyban fog kiderülni, hogy milyen formás is a melled és ha nem tetszik az illetőnek és ez miatt továbbáll, akkor egy felszínes f**z, aki nem érdemli meg a párkapcsolatot veled.
Szóval nem, nem kell szégyenlősködnöd ez miatt.
2013. aug. 4. 23:54
Kép nélkül nehéz véleménye alkotni, egyébként szerintem nem annyira a melleiddel, annál inkább a miattuk érzett kisebbségi komplexusoddal van probléma:)
2013. aug. 4. 23:56
2013. aug. 4. 23:58
hülyeség. Emiatt senki se fog elfutni
2013. aug. 4. 23:59
6/17 A kérdező kommentje:
Igen,eléggé szégyenlős vagyok ,még a szüleim előtt se mertem/merek meztelen lenni.Nem tudom hogy lehetne korrigálni,hogy több önbizalmam legyen.
Szüleim előtt én sem szoktam meztelenkedni.
Én azt javasolnám, hogy állj szembe egy tükörrel mezítelenül és szemlélgesd magadat. Nézz meg minden apró részletet és próbáld megtalálni azokat a részeket a testeden, amiket szépnek tartasz. Csak azokra koncentrálj. Ha a cicidhez érsz, ott is nézd meg, hogy mi az ami tetszik neked rajta (mert biztos van rajta valami, akár egy "cuki" anyajegy).
Tanuld meg elfogadni magad és utána nem fogsz "szégyenkezni".
2013. aug. 5. 00:15
Ez mondjuk fura, mármint nálam alap, hogy a szüleim nem láthatnak meztelenül. :D Hogy emiatt ne találj párt, az lehetetlen, hiszen - ahogy egy előző válaszoló írta - nem úgy keres párt az ember, hogy kiteszi a melleit... ha pedig már együtt leszel valakivel, aki SZERET, ő nem fog ezért elhagyni, ez biztos. :)
2013. aug. 5. 00:18
Nincs baj a lógó mellekkel, viszont a szégyenlősségeddel annál inkább. Csak add önmagad, mosolyogj sokat, és valakinek úgyis megtetszel majd. Mi férfiak meg úgyis levetkőztetünk szemmel mielőtt odamennénk egyáltalán hozzád, szóval ha valakinél azt látod hogy érdekled, akkor nem kell attól félni hogy "jujj vajon mit szól majd a melleimhez".
2013. aug. 5. 00:22
10/17 anonim válasza:
2013. aug. 5. 00:22
Kapcsolódó kérdések: