Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eléggé szégyenlős vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé szégyenlős vagyok a melleim miatt. Kéne emiatt szégenylősködnöm vagy nem?

Figyelt kérdés
Nincs bajom a mellméreteimmel,hiszen elég nagyok és ennek örülök,büszke vagyok rá.Csak a formájával ,eléggé lógnak és hát,eléggé furcsa alakjuk van,mivel lógnak.Félek,hogy a későbbiekben nem találok magamnak párt,emiatt mert mindenki undorodni fog tőle.Kéne félnem,vagy ez annyira nem gond? L/16
2013. aug. 4. 23:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10:

Gazsi húzzál már a p***ba aludni. Holnap segílyosztás van. Nem szóltak a tezsvírék?

2013. aug. 5. 00:23
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes,hasznos kommenteket :D
2013. aug. 5. 00:24
 13/17 anonim válasza:

Kedves 11-es. Édesanyád a nevemet sikította a Bimmeremben tegnap, nem mesélte?! Én biztos vagyok benne, hogy igen mert ilyenben nem volt még része elmondása szerint. Szóval nem értem hogy honnan jött a Gazsi, ő biztos ma reggel űzte anyádnak.

Nem tudom miből vélted felfedezni, hogy segélyen élek, de eléggé mellélőttél vele rétingga utánzó seggtitán.

2013. aug. 5. 00:32
 14/17 anonim ***** válasza:

# 13:

Talán mondjuk a hozzászólásod színvonalából te közönséges nethuszár... De légy büszke magadra.

2013. aug. 5. 00:34
 15/17 anonim válasza:
Haha!:D Nem vagyok nethuszár. Ami a szívemen az a számon.
2013. aug. 5. 00:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Öhm oké.xD igen itt kell veszekedni ilyenen.
2013. aug. 5. 00:41
 17/17 anonim ***** válasza:
küldj egy képet! lécci
2013. aug. 17. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!