Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt még olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan, aki nem szól a párjának, mikor tudja, hogy hazudik? Ti milyennek látjátok a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, második kapcsolatom, 4 hónapja tart. Barátom többször hazudott már nekem, nem is apróságokban, és én tudom az igazságot, de nincs erőm, sem kedvem veszekedni. Pedig úgy érzem szeretem, fájnak is ezek a dolgok, aztán meg már eljutok pár nap után arra a szintre, hogy nem érdekel egyszerűen, fáradtnak érzem magam ahhoz, hogy fáradozzak egy ilyen kapcsolaton, ahol szemrebbenés nélkül az arcomba hazudik az illető.

Közben meg néha érzem, hogy szeret, együtt vagyunk folyamatosan, ami szuper, pont ezért érzem szarul magam, hogy nem próbálom valahogy normálissá tenni a kapcsolatunk. Mert így akár hosszútávú lesz, akár nem, soha nem fogok benne megbízni, de ezt ő meg nem is tudja, mert ha elmondanám neki, akkor el kéne mondanom, hogy tudok mindenről (fele mondjuk ilyen-olyan kutakodásból derült ki, ami undorító, tudom..), és akkor össze kéne veszni, meg dobbantanom is kéne, mert nyilvánvalóvá válna számára is, hogy tudom, hogy még ennyire sem tisztel, az meg már tényleg iszonyatosan megalázó lenne.

Volt más hasonló helyzetben? Mi lett a sztori vége?

Tanácsok is jöhetnek, de úgysem szakítok vele, nem vagyok boldogtalan, sőt, inkább kiégtem úgy érzem, így meg mégsem olyan "igazi" ez a kapcsolat, hogy kínlódnom kelljen.

2014. jan. 13. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyesmibe részem. Az párom elég sokat hazudott hol kisebb hol nagyobb dolgokba. Én persze tudtam az igazat és épp azért hoztam szóba dolgokat,hogy lássam mit reagál. Szemrebbenés nélkül hazudott és nem egyszer láttam rajta,hogy nyugtázta :"ezt is bevette". Néha próbáltam rávezetni,hogy tudom az igazat de nem volt eredménye. Ha közöltem vele,hogy tudok mindent akkor abból hatalmas veszekedések lettek és kikérte magának a gyanúsítgatást. Belefáradtam és mindig megtartottam abban a hitben,hogy hiszek neki mert szerettem. Aztán egyszer egy vita alkalmával amikor megint megpróbált hülyének nézni nem bírtam tovább és visszamenőleg a fejére olvastam az összes mocskos átverős dolgát. Csúnya vége lett és ma már köszönő viszonyba sem vagyunk.
2014. jan. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!