Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tartjátok életben a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
Több éve együtt lévő párok válaszára vagyok kíváncsi. Mivel dobjátok fel a szürke hétköznapokat? Mit tesztek azért, hogy a szerelem megmaradjon? A szenvedély, a tűz megmaradjon.2013. aug. 22. 08:29
1/11 anonim válasza:
Régen rossz ha ezt már kérdezned kell.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok.:)
Milyen közös programokat szerveztek?
2013. aug. 22. 09:10
5/11 Noydra válasza:
Te valamit nagyon félreértessz... Az hogy közös programokat szervezünk, vagy bármit csinálunk, az nem azt jelenti, hogy ez azért van, mert életben kell tartani a kapcsolatot. Ha életben kell tarzani, az már régen rossz...
6/11 A kérdező kommentje:
Nem értek semmit sem félre. Normális kérdést nem tudtam megfogalmazni főcímnek. Akkor uj kérdés, ha így jobban tetszik... MILYEN KÖZÖS PROGRAMOKAT SZERVEZTEK?
2013. aug. 22. 09:23
7/11 anonim válasza:
Jó is lenne, ha az én hosszú kapcsolatom ilyen jól sikerült volna...egyébként egy ismerősöméknek van nagyon jó dolguk. Több, mint 2 éve vannak együtt, egymástól kb. 1 utcányira laknak, együtt járnak sportolni, így szinte minden napra megvan a közös programuk, este meg a meghitt együttlét. Az biztos, hogy ha komoly kapcsolatot keres az ember, hasonló érdeklődésű körű embert kell választani, mert ha elmúlik a rózsaszín köd (sajnos mindenképpen el fog), akkor másképp elunni egy idő után.
8/11 Noydra válasza:
Bármit. Mindig mást, amihez kedvünk van. Főleg így nyáron :)
9/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy egy idő után elmúlik az a hatalmas nagy szerelem. Átalakul valami mássá.
10/11 A kérdező kommentje:
Mi a párommal 6 éve vagyunk együtt. Kíváncsi vagyok, hogy más párok miket szoktak együtt csinálni.
2013. aug. 22. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!