Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek érzitek a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
Ilyesmikre gondolok, hogy úgy érzitek-e, hogy a párotok az "igazi", vele tervezitek-e az életeteket, mit szerettek a kapcsolatotokban / mit nem. Ha nem érzitek jónak, akkor miért vagytok mégis együtt? Vagy bármi ilyesmi.2013. aug. 12. 20:59
1/5 anonim válasza:
Az utóbbi időben nem túl jó. Lehet szakítás lesz a vége.
2/5 ManderleyRe válasza:
Egyszerűen jó. Imádom, megőrülök érte, a kapcsolatunkban vannak veszekedések, sok, de nagyon odavagyunk egymásért. Le tudnám vele élni az életem, de most nem ez foglalkoztat, mert az a fontos, hogy most ellegyünk.
3/5 anonim válasza:
Speciel,sehogy :) Paratlan vagyok ):)
4/5 anonim válasza:
bár csak nemrég kezdődött a kapcsolatunk, szóval ez még a "nászutas korszak", de nagyon jó. nagyon szeretjük egymást. gyakran vitázunk, legtöbbször csak műbalhé és pont ezt szeretem. barátságból lett szerelem, tökéletes. Hogy leélném-e velem az életem? Csak annyit tudok, hogy legszívesebben minden percem vele tölteném.
5/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs, leélem-e vele az életem, mivel nem élünk együtt, hetente 1-2 találkozásból meg nem tudom, milyenek lennének a hétköznapok.
Szeretem. Vannak néha kétségeim, nem tudom, mit normális éreznem, mert bár csak 2 éve vagyunk együtt, ez a leghosszabb kapcsolatom (rajta kívül csak egy barátom volt 1 évig), régebben nem bántam, ha egyedül vagyok. De ő olyan más; nagyszerű ember, a legjobb barátomba szerettem bele, és bár nem tökéletes, de ő az egyetlen ember a világon, akinek úgy vagyok jó, ahogy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!