Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rocker vagy Emos fiúk! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker vagy Emos fiúk! Titeket zavar, ha a párotok nem ugyanazt a stílust képviseli, mint ti? Ez mennyire határozza meg a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
(Légyszi majd írtátok le, hogy milyen stílust képviseltek, köszi)

2013. júl. 7. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem hogy az emo rég kiment a "divatból"
2013. júl. 7. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha lenne párom nem zavarna. Több értelem szorult belém annál, mint hogy ilyesmin problémáznék.
2013. júl. 7. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a volt barátnőm hip hoper volt én meg rocker mondjuk nem úgy öltözködött és én se a zenén kívül volt más témánk
2013. júl. 7. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én deszkás stílusban utazom, deszkás cipő, bő póló, szűkebb farmer (nem heresajgató), és általában a hozzám hasonló stílusú csajok jönnek be.:) persze alapjába véve nem ettől függ, most is egy olyan lányba vagyok belezúgva, aki nem ilyen stílusú :)
2013. júl. 7. 19:20
 5/9 KOkka200 válasza:

Emo-rocker-páwa-plázacica mind csak a Magyar emberek szókincs nővelő szavai, mind emberek vagyunk, ugyan azok vagyunk belűről még ha kívülről nem is, ha a belső éned igazán ember akkor nem számít milyen vagy kívülről.

Személy szerint a kopasz nő is nő, csak ilyen stílusa van ameddig velem olyan amilyennek lennie kell addig semmi probléma :)

2013. júl. 8. 00:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Én emo vagyok, a nőm is hol az hol scene. Nem zavarja sőt! nagyon be is jön neki hogy hasonítunk (stílusilag).

Szóval ez nem attól függ :) Tény ha direkt csak egy csajt azért keresel hogy emo vagy rocker lehet a zenán kívül tényleg nem lesz más témátok :/

16/f

2013. júl. 8. 12:33
 7/9 FeketeEnikő válasza:
14/L emo lány vagyok és nekem is volt már rokker pasim de nem zavart minket :)
2013. júl. 9. 10:47
 8/9 Nayal válasza:
ÖÖö ha találok valaha egy discos lányt akit érdemesnek találok arra, hogy komoly kapcsolatba kezdjek vele (nem nagyzolásból de nem jövök össze akárkivel) akkor áttérítem mert biztos, hogy elkorcsosították.
2013. júl. 11. 15:36
 9/9 anonim válasza:
én is emo vagyok(csaj) de sosem zavart ha más stílusú a barátom...:) de nekem ez már stílusom 6éve :) most vagyok 20 14-15 éves koromba volt az a korszakom, hogy csak emo fiúk stb. de már kb. 2 éve nem. most is volt barátomat szeretem aki pont,hogy nem emo :) jól mondták az előttem szólók nem a külső számít hanem a közös téma, a gondolkodásmód, tiszteljétek egymást ennyi :)
2013. júl. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!