Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker vagy Emos fiúk! Titeket zavar, ha a párotok nem ugyanazt a stílust képviseli, mint ti? Ez mennyire határozza meg a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
(Légyszi majd írtátok le, hogy milyen stílust képviseltek, köszi)2013. júl. 7. 19:14
1/9 anonim válasza:
Azt hittem hogy az emo rég kiment a "divatból"
2/9 anonim válasza:
Ha lenne párom nem zavarna. Több értelem szorult belém annál, mint hogy ilyesmin problémáznék.
3/9 anonim válasza:
Engem nem zavar a volt barátnőm hip hoper volt én meg rocker mondjuk nem úgy öltözködött és én se a zenén kívül volt más témánk
4/9 anonim válasza:
én deszkás stílusban utazom, deszkás cipő, bő póló, szűkebb farmer (nem heresajgató), és általában a hozzám hasonló stílusú csajok jönnek be.:) persze alapjába véve nem ettől függ, most is egy olyan lányba vagyok belezúgva, aki nem ilyen stílusú :)
5/9 KOkka200 válasza:
Emo-rocker-páwa-plázacica mind csak a Magyar emberek szókincs nővelő szavai, mind emberek vagyunk, ugyan azok vagyunk belűről még ha kívülről nem is, ha a belső éned igazán ember akkor nem számít milyen vagy kívülről.
Személy szerint a kopasz nő is nő, csak ilyen stílusa van ameddig velem olyan amilyennek lennie kell addig semmi probléma :)
6/9 anonim válasza:
Én emo vagyok, a nőm is hol az hol scene. Nem zavarja sőt! nagyon be is jön neki hogy hasonítunk (stílusilag).
Szóval ez nem attól függ :) Tény ha direkt csak egy csajt azért keresel hogy emo vagy rocker lehet a zenán kívül tényleg nem lesz más témátok :/
16/f
7/9 FeketeEnikő válasza:
14/L emo lány vagyok és nekem is volt már rokker pasim de nem zavart minket :)
8/9 Nayal válasza:
ÖÖö ha találok valaha egy discos lányt akit érdemesnek találok arra, hogy komoly kapcsolatba kezdjek vele (nem nagyzolásból de nem jövök össze akárkivel) akkor áttérítem mert biztos, hogy elkorcsosították.
9/9 anonim válasza:
én is emo vagyok(csaj) de sosem zavart ha más stílusú a barátom...:) de nekem ez már stílusom 6éve :) most vagyok 20 14-15 éves koromba volt az a korszakom, hogy csak emo fiúk stb. de már kb. 2 éve nem. most is volt barátomat szeretem aki pont,hogy nem emo :) jól mondták az előttem szólók nem a külső számít hanem a közös téma, a gondolkodásmód, tiszteljétek egymást ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!