Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha a pasim érzelgős?
Figyelt kérdés
A filmekben mindig nagyon aranyosnak találom, viszont ha a barátom lesz ilyen, rosszul vagyok. Miért van ez? Még elég fiatal vagyok, talán ez lehet az oka? 15/L2013. júl. 4. 16:07
1/27 anonim válasza:
"Miért zavar, ha a pasim érzelgős?"
15 évesen az komoly...
2/27 A kérdező kommentje:
Gondolom, a koromról te is arra asszociáltál, hogy teszem az agyam és feltűnősködök, de nem így van. Van egy barátom, és szerintem 15 évesen ez nem túl nagy probléma.
2013. júl. 4. 16:10
3/27 zoliba' válasza:
azért mert te nem vagy érzelgős. De árulja már el valaki hogy egy 15 éves gyereket hogy lehet Pasinak hívni? Mostanában ezen sokat kacagok.
4/27 anonim válasza:
Gondolom férfiatlannak esetleg nyálasnak tartod a részéről. Nem biztos, hogy a korod az oka. Lehet, hogy neked később sem fog bejönni ez a fajta viselkedés.
5/27 A kérdező kommentje:
#2 ! a barátom 18
2013. júl. 4. 16:14
6/27 anonim válasza:
attól függ ez hogy nyilvánul meg. Mit csinál?
7/27 anonim válasza:
18 évesen még érzelgős?
Az gáz. Mondjuk 15 évesen is gáz nyálazni.
Asszem hamarosan új barátod lesz.
8/27 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt ecseteli, mennyire szeret.
Tudom, hogy ez nem kéne, hogy baj legyen, de engem mégis frusztrál. Bezzeg a mexikói szappanoperákban már mindjárt olvadok tőle. -.-
2013. júl. 4. 16:19
9/27 anonim válasza:
Hát elég érdekes gondolatvilágod lehet.
Alapból, mert szappanoperát nézel. És még tetszik is.
10/27 anonim válasza:
Mert lány vagy. Ti csak a filmekben szeretitek az érzelmességet meg a romantikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!