Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar, ha a pasim érzelgős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, ha a pasim érzelgős?

Figyelt kérdés
A filmekben mindig nagyon aranyosnak találom, viszont ha a barátom lesz ilyen, rosszul vagyok. Miért van ez? Még elég fiatal vagyok, talán ez lehet az oka? 15/L
2013. júl. 4. 16:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
2 napja vége van, nem szerettem,valóban. De nagyon örülök a válaszodnak, megnyugodtam, hogy nem velem van a gond. Vagyis hogy nem egy szívtelen dög vagyok. Köszi!
2013. júl. 10. 01:00
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem vagy te egy kicsit beképzelt?!?!

˝nem vagyok egy szívtelen dög˝

én azért erre mérget nem vennék. No mindegy. szívemből kívánom neked, hogy ezentúl csak olyan agrasszív fiúkkal hozzon össze a sors akiknek csak a szexre kellesz (mert másra nem is vagy jó). Akik mindennap holtrészegre isszák magukat, és jól elvernek unalmukban.

2013. júl. 10. 08:23
 23/27 A kérdező kommentje:

Valami nagyon el van b.va a gondolkodásoddal.

Szerettem volna szeretni, ezért kértem tanácsot. Nem esett jól, ha közeledett felém, és mint megtudtam, annyi volt a gond, hogy nem voltam szerelmes. Ezért nyugodtam meg, hogy nem az a baj, hogy szívtelen vagyok, csak az ő érzéseit nem tudtam viszonozni. Persze gondolom, csak azért ekkora az arcod, mert fiatal vagyok. Ha 19-et írtam volna, mindjárt kedvesebb lennél.

2013. júl. 10. 15:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező..a monogrammod R.R.R? Vagy csak R.R.?
2013. aug. 18. 01:46
 25/27 A kérdező kommentje:
A keresztnevemben van R betű, sajnos csak ennyivel tudok szolgálni! :)
2013. aug. 18. 01:53
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem az a baj, hogy nem szerette. Oké, ez is benne lehet, de szerintem ez abszolút férfiatlan. Semmi baj nincs azzal, ha egy fiú szereti a barátnőjét, de nem kell, hogy a saját rózsaszín nyálában ússzon. Ezt sokkal fiúsabb eszközökkel is meg lehet oldani, úgy, hogy férfiak is maradjanak közben.

A legtöbben itt rontják el, hogy a romantikát összekeverik azzal, hogy a saját nyálukban fetrengve oltárt állítanak álmaik asszonyának.

2013. aug. 18. 01:53
 27/27 kolosszus22 ***** válasza:
Nincs veled semmi gond. Inkább azt mondom végre egy lány aki a férfias férfiakat szereti és nem a nyáladzást, ettől nem leszel érzéketlen. Alapvetően a mai "elnőiesedett" férfiak a nők egyre irreálisabb elvárásai miatt jöttek létre, pedig a nagy érzelmek és azok nyálasabbnál nyálasabb formában való tálalása sosem férfi tulajdonság volt. Érdemes elolvasni egy-két könyvet ebben a témában.
2013. aug. 18. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!