Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha a pasim érzelgős?
Nem vagy te egy kicsit beképzelt?!?!
˝nem vagyok egy szívtelen dög˝
én azért erre mérget nem vennék. No mindegy. szívemből kívánom neked, hogy ezentúl csak olyan agrasszív fiúkkal hozzon össze a sors akiknek csak a szexre kellesz (mert másra nem is vagy jó). Akik mindennap holtrészegre isszák magukat, és jól elvernek unalmukban.
Valami nagyon el van b.va a gondolkodásoddal.
Szerettem volna szeretni, ezért kértem tanácsot. Nem esett jól, ha közeledett felém, és mint megtudtam, annyi volt a gond, hogy nem voltam szerelmes. Ezért nyugodtam meg, hogy nem az a baj, hogy szívtelen vagyok, csak az ő érzéseit nem tudtam viszonozni. Persze gondolom, csak azért ekkora az arcod, mert fiatal vagyok. Ha 19-et írtam volna, mindjárt kedvesebb lennél.
Nem az a baj, hogy nem szerette. Oké, ez is benne lehet, de szerintem ez abszolút férfiatlan. Semmi baj nincs azzal, ha egy fiú szereti a barátnőjét, de nem kell, hogy a saját rózsaszín nyálában ússzon. Ezt sokkal fiúsabb eszközökkel is meg lehet oldani, úgy, hogy férfiak is maradjanak közben.
A legtöbben itt rontják el, hogy a romantikát összekeverik azzal, hogy a saját nyálukban fetrengve oltárt állítanak álmaik asszonyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!