Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar, ha a pasim érzelgős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, ha a pasim érzelgős?

Figyelt kérdés
A filmekben mindig nagyon aranyosnak találom, viszont ha a barátom lesz ilyen, rosszul vagyok. Miért van ez? Még elég fiatal vagyok, talán ez lehet az oka? 15/L
2013. júl. 4. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

csajok... :D

különben rosszul csajozik... így átadja neked a kontrollt és nem lesz vmi vonzó a szemedben, ilyen srácokból lesznek a házisárkány tartók :)

2013. júl. 4. 16:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ösztönösen érzed azt, hogy egy érzelgős férfi (?) kevésbé lehet egy nő számára támasz, mint egy erős, határozott, jellemes férfi.
2013. júl. 4. 16:40
 13/27 zoliba' ***** válasza:
0%
a 2-es komment tiéd te sültkeszeg!
2013. júl. 4. 16:41
 14/27 A kérdező kommentje:
én általában a reakcióimat nem számolom kérdésnek, de biztos velem van a baj. hagyjuk már ezt.
2013. júl. 4. 16:43
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

Akkor jöjj össze egy kőbunkó tapló tinóval,de aztán egy hangot meg ne halljak, ha rossz napja van, és csak úgy spontán lezavar két maflást neked...

Ezek vagytok ti, nők. Ha bunkó a pasi, az a baj, ha meg érzelmes, az a baj. Hát lóné örömét a seggetekbe, azt...

2013. júl. 4. 16:48
 16/27 anonim ***** válasza:

De mit mond?

Ó puniella, te vagy a lelkemben az ég, meg ilyeneket?

2013. júl. 9. 23:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Neem,csak hogy nagyon szeret, annál is jobban. Lefekvés előtt az "álmodj velem" mondattól falramászok...
2013. júl. 9. 23:31
 18/27 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen komolyan mondom.

A legtöbb lány/nő azt várja egy fiútól/férfitől,hogy az tényleg szeresse őt..

Pont az általad leírt dolgok esnének nekik jól.

Nagyon fura volt ezt látnom,hogy neked még az is baj ha szeret a fiúd...

2013. júl. 9. 23:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert nőből vagy és ilyen a genetikátok.

Kívűlről szemlélve aranyosnak, vonzónak találjátok az ilyen romantikus-kedves dolgokat, de benne élve meg szabadulnátok tőle. Női logika...

2013. júl. 9. 23:45
 20/27 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű, mert te nem szereted. Nekem is volt már ilyen. Ha nem szeretsz valakit, nem várod el, hogy téged szeressen, és ezek a dolgok nem is esnek jól, szerintem a lelkiismeret miatt. Idővel vagy beleesel a fiúba, vagy szakítasz vele... 19/L
2013. júl. 10. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!