Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiataloknak miért kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiataloknak miért kell a felnőttek előtt titkolóznia, hogy pl. cigizik, nem szűz, meleg?

Figyelt kérdés
fiatal cigi, meleg, szűz, titok

2014. jan. 12. 20:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
én nem akarom hogy kiderüljön. és tettem is róla. :)
2014. jan. 12. 20:53
 12/20 Költőnő? ***** válasza:
100%
mert az ilyen beszélgetéshez, h BESZÉLGETÉS legyen, ne vita, vádaskodás: bensőséges, bizalmi viszony kell.
2014. jan. 12. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem bíznak a szüleikben.
2014. jan. 12. 21:58
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
A felnőttek is átmentek ilyeneken? Nem, a mi időnkben még sokkal jobban titkolták, ha valaki meleg volt vagy ivott, netán cigizett, akkor az borzasztó szégyen volt és a többség kiközösítette őket. A suliban sem volt menő cigizni meg inni, messzire kerültük az ilyen zülött buta gyerekeket.
2014. jan. 13. 07:54
 15/20 anonim ***** válasza:
mert nem jó a viszonyuk egymással.
2014. jan. 13. 09:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert még fiatalok.

Majd, ha idősebbek lesznek benő a fejük lágya. Pl. jómagam, meg úgy voltam vele leszartam mindent.. az is igaz, ha megkérdezték mi volt az iskolában: "semmi különös" illetve "a szokásos" válaszokat adtam nekik :D

Ez a tinikor egyik jellemző vonása :)

2014. jan. 13. 14:41
 17/20 moonlightsentinel ***** válasza:
68%

"Nem, a mi időnkben még sokkal jobban titkolták, ha valaki meleg volt vagy ivott, netán cigizett, akkor az borzasztó szégyen volt és a többség kiközösítette őket. A suliban sem volt menő cigizni meg inni, messzire kerültük az ilyen zülött buta gyerekeket."

lol szakad a plafon :DDDDDDDDDDD

2014. jan. 14. 09:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert félnek attól, hogy a szülő meg akarja nevelni őket.
2014. jan. 14. 18:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Sajnos mert a szülők többsége annyira korlátolt és nem értenek a neveléshez,mindent csak tiltanak,mindenre azt mondják,hogy nem,mert az egyszerűbb:)))

Amúgy a 3 dolog,amit felsoroltál teljesen más természetű.

Ha dohányzik vki az káros.Na de most egy dohányzó szülőtől hogyan hangzik a lebeszélés?

Érthető ha a gyerek nem érti.

"Nem szűz"-Mert félnek attól,hogy lesz még egy gyerek,akit el kell tartaniuk.Nem a gyereküket féltik.

Meleg-Vannak olyan szülők,akik nem tudják,hogy ez mit jelent.Nem olvastam utána,tájékozatlanak.

2014. júl. 14. 16:06
 20/20 Toti30 válasza:

Szerintem ennek az alapja a szülő gyerek kapcsolat.

A szülőm mindig is nagyobb lesz mint én, mindig is ott lesz bennem egy késztetés, hogy megfeleljek a szüleimnek. Azt gondolom ez lehet az alapja, hogy sok mindent titkolunk teenager korunkban. Hiszen a szüleink értékrendje az amiben nevelkedünk, mind a dohányzás, a szex, és a korábban említett témákban is. Tehát tudjuk mi az ő értékrendjük. Milyen érdekes, hogy bár félünk attól, hogy szeretetüket elveszíthetjük(ezért titkolózunk); mégis feszegetjük a határainkat, ellenkezünk.

Viszont lehet érdemes megközelíteni a kérdést a másik oldalról. Pl.:Rá lehet kérdezni, hogy milyen volt a szüleink kamaszkora. Volt e valami amit nem mondtak el a szüleiknek? Miért? Mitől féltek?Beigazolódott e vagy sem?Így kialakulhat egy beszélgetés, amiben mi is elmondhatjuk aggodalmainak. Persze csak ha akarjuk.

Én elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Nem mondom, hogy könnyebb lett az életünk, de nekem könnyebb a szemükbe néznem. Nem nyom a titok terhe már.

2014. júl. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!