Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiataloknak miért kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiataloknak miért kell a felnőttek előtt titkolóznia, hogy pl. cigizik, nem szűz, meleg?

Figyelt kérdés
fiatal cigi, meleg, szűz, titok

2014. jan. 12. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
mert úgy gondolják hogy a szülőknek nem tetszene a dolog
2014. jan. 12. 20:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

pszchiológia

a felnőttek a koruktól fogva felnőtteknek érzik magukat, még ha nem is azok. úgy vélik hogyha egy fiatal ezeket műveli, akkor kevésbé hoz önálló és felelősségteljes döntést, mint egy felnőtt ember magyarán tudatlan és nem tudja mit csinál ez pedig rossz.

2014. jan. 12. 20:36
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
Valószínűleg tudják, hogy a felnőttek erről mit gondolnak és hát ők maguk is szégyellik, amit csinálnak, nyilván nem büszkék rá. Már akik titkolják, de van, aki arra is büszke, hogy nem normális :))
2014. jan. 12. 20:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretik az "Amíg az én házamban laksz" kezdetű szöveget.
2014. jan. 12. 20:37
 5/20 A kérdező kommentje:
de a felnőtt is volt fiatal és tisztában vannak ezekkel a dolgokkal, hiszen ők is átmentek ezeken, akkor mégis miért nem lehet őszintén beszélni erről
2014. jan. 12. 20:40
 6/20 Költőnő? ***** válasza:
100%

ismerek egy két olyan családot, ahol lehet.

De ott nem ma kezdődött a jó kapcsolat kiépítése a gyerekkel.

2014. jan. 12. 20:41
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

4-es jól mondta.

meg mert ismerik a szüleiket annyira hogy tudják, hogy fogadnák ezeket a dolgokat.

Pl. egy szigorú vallásos anya még talán ki is rúgná otthonról a lányát ha megtudná, hogy 15 évesen szexelt, cigizik, berúg néha...

azok elől a felnőttek elől titkolóznak, akik állandóan nyomatják a szentbeszédet, az "én házamban laksz" meg a "ha majd 18 elmúltál" és a társai.

2014. jan. 12. 20:41
 8/20 anonim válasza:
100%

én ha elmondanám hogy melegvagyok, akkor 2 lehetőséget látok mi történne.

1. máshogy viszonyulnának hozzám, nem úgy ahogy eddig.

2. pakolhatnék össze.

egyiket se szeretném ezért nem mondom el. meg ez az én dolgom szerintem, és nem tartozik rájuk.

De minden család más. Nemhiszem hogy mindenki igy gondolná. 20/F

2014. jan. 12. 20:44
 9/20 A kérdező kommentje:
de a felnőttek úgyis tudják ezeket a titkokat, akkor miért nem kérdeznek rá, hogy miért cigizel, miért nem csajozol, mit csináltál a barátoddal? szerintem inkább mindenki a konfliktusokat kerüli
2014. jan. 12. 20:49
 10/20 anonim válasza:
én pl. bemutattam már pár lányt hogy éppen ő a nőm :D előzővoltam.
2014. jan. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!