Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le kéne erről mondanom a barátom kedvéért?
Kiskoromtól kezdve sportolok, nekem ez a mindennapjaim részét képezik. Számomra a napi kikapcsolódás az jelenti, hogy korán reggel felkelek és futok egy hatalmasat, hetente kétszer pedig csapattal játszok. Eddig szintén sportoló barátaim voltak, hasonlóan éltünk, együtt jártunk reggelente futni, nem volt ebből semmi probléma. Néhány hónapja új párom van. Ismerkedésünk alatt kiderült már, hogy ő nem sportember, de nincs vele gondja, ha valakinek ez fontos. Mondtam neki, hogy a napi reggeli futás és a csapatjáték heti kétszer nekem mennyire fontos. Mosolygva mondta, hogy semmi probléma nincs ezzel.
Azonban néhány hete, elkezdett morogni, hogy reggelente nem vagyok ott mellette. Hiányok az ágyból. Kompomisszumot kötöttünk, hétvégente este jártam csak futni. Akkor emg az volt a baja, hogy az estéket nem töltjük együtt. A héten amikor pakoltam össze a holmimat, már az edzéssel is baja volt, miért kell oda mennem, miért nem foglalkozok vele. Akkor elég élesen felcsattantam, hogy tudta jól, hogy nekem ez fontos, miért kéne a hobbimról lemondanom, csak azért mert neki nem tetszik. Megsértődött, de meg tudtuk beszélni. Ma reggel viszont az egész előlröl kezdődött. Szünetet kértem, úgy érzem meg akar változtatni, nem szeretnék senki miatt lemondani saját magamról. Kötöttünk kompromisszumot, az sem volt neki elég. Jogos, hogy szakításon gondolkodok vagy valóban nekem kéne erről lemondanom?
Kezdj el neki hisztériázni, hogy miért nem jár el veled sportolni:D
Teljesen jogos, hogy a szakítást fontolgatod, abszolút igazad van. Nehogy már ilyen dolgokról lemondj miatta. Nem vagytok összenőve, nem kell sülve főve együtt lenni. Ha nem tetszik neki a ritmusod, az életed, akkor szomorú, de a viszont látásra. Keressen olyat, akivel összeillenek, ugyanúgy kapcsolatfüggő. Szánalmas figura.
Közöld vele h ha abba hagyod a sportolást akkor nem lesz olyan jó alakod mint most (mert gondolom jó alakod van). Le merem fogadni h a sportolással elért alakod bezzeg tetszik neki...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!