Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megszivatni egy pasit, aki 1 évet végighazudozott? Mellesleg,2 csaja volt egyszerre.
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 11:29
11/22 anonim válasza:
Tényleg kitolt magával nagyon, még ha haláláig se érti meg.
12/22 anonim válasza:
huh figyu én ugyanebben a helyzetben vagyok!!!!!!!!!
és szerintem is,hagyd őt a francba,még ha gúnyolódik is meg akármit csinál is,mert az élettől majd visszakap mindent.Nálam is nemrég derültek ki a dolgok...és én nem is érdeklem őt,azt se érdekli hogy szenvedek....meglátod mindketten megbűnhődnek majd,mi meg boldogan fogunk élni a saját párunkkal :))
13/22 anonim válasza:
Előző, az előtted szóló vagyok. Még csak nem is visszakap mindent az élettől, hanem egyenesen kiköveteli a büntetését majd. Érdekes megfigyelni az ilyesmit.
14/22 A kérdező kommentje:
Remélem, igazatok lesz! Az a baj, hogy mindig levesz a lábamról!
2009. dec. 1. 13:48
15/22 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy levegyen a lábadról! Ha megteszi, akkor nyugodt lelkiismerettel folytatja tovább azt, amit eddig csinált, te meg szenvedsz tovább. Szerintem ha ellenállsz neki, akkor legalább felfogja, hogy nem szórakozhat mindenkivel csak úgy, ahogy a kedve tartja.
16/22 A kérdező kommentje:
Szombatra volt közös tervünk, de még egy SMS-t sem írt, h. nem ér rá!Vasárnap akart elvinni szaunázni, de haragudtam, aztán lemondtam a programot. Most meg van sértődve. Kis szemétláda. Hazug ember. Fáj, nagyon rossz ez a kettős érzés!
2009. dec. 1. 14:00
17/22 anonim válasza:
A legnagyobb szivatás az lenne, ha nem hagynád többé elcsábitani magadat! Amugy meg igazuk van az előttem szólóknak kár a gőzért, az idő mindent megold hidd el. Nekem volt egy férjem elhagyott, 3 év mulva meghalt, volt egy másik kapcsolatom szintén egy másik nő miatt lépett le, azóta beteg. Nem kértem rájuk semmit, nem tettem ellenük semmit, ilyenekkel nem piszkitottam be magamat, a jó Isten megoldotta helyettem és az sokkal fájdalmasabb volt nekik, mint hogy én tettem volna ellenük valamit is, csak magamnak ártottam volna vele, meg jó kiröhögtek volna. Van egy nagyon jó közmondás: Aki menni akar, hagyni kell! vagy: Az eltörött cserepet összeragaszthatod,de már nem lesz olyan mint előtte volt... Lépj túl rajta és keress más társat, ilyen nyavajásokkal nem kell foglalkozni!
19/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez biztos! Elszólta magát a haverja, h. volt másik csaja...
2009. dec. 7. 11:11
20/22 A kérdező kommentje:
Ismét megcsinálta... Aztán erőlködött, de már nem reagáltam neki! Ennyi volt! Túlléptem! És olyan jóóóóó érzés! Szenvedjen a mocsok! :-D
2010. jan. 8. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!